Over VieCuri
Welkomsthal Venlo

Publicaties

Wij brengen regelmatig publicaties die u hier kunt teruglezen. 

 

Jaarverslag 2021-2022

Voor het tweede jaar op rij hebben we een ongewone tijd achter de rug. Niet alleen door corona dat ook in 2021 nog ons leven beheerste, maar ook vanwege het hoogwater dat in juli 2021 gevaarlijk dichtbij kwam. Het jaar was uniek en intens. Toch ging ook de 'reguliere zorg' in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we u mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van het afgelopen jaar. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.

 

 

Eerdere jaarverslagen

 

Patiëntenkrant VIEtamine

Bekijk hier onze patiëntenkrant VIEtamine.

 

2022

VIEtamine nummer 1 - april 2022

 

2021

 

2020

VIEtamine nummer 1 - september 2020 

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

Het jaar dat achter ons ligt, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we je mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.Met deze link open je VieCuri in Beeld 2020:

 

 Het jaar dat achter ons ligt, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we je mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.Met deze link open je VieCuri in Beeld 2020: Het jaar dat achter ons ligt, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we je mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.Met deze link open je VieCuri in Beeld 2020:

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer