Over VieCuri
Welkomsthal Venlo

Publicaties

Wij brengen regelmatig publicaties die u hier kunt teruglezen. 

 

Jaarverslag 2020

Het jaar dat achter ons ligt, 2020, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we u mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg. Met deze link opent u VieCuri in Beeld 2020:

 

 

Eerdere jaarverslagen

 

Patiëntenkrant VIEtamine

Bekijk hier onze patiëntenkrant VIEtamine.

 

2021

 

2020

VIEtamine nummer 1 - september 2020 

 

2019

 

2018

 

2017

 

2016

 

2015

Het jaar dat achter ons ligt, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we je mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.Met deze link open je VieCuri in Beeld 2020:

 

 Het jaar dat achter ons ligt, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we je mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.Met deze link open je VieCuri in Beeld 2020: Het jaar dat achter ons ligt, was uniek en intens. Toch ging ook de andere zorg in ons ziekenhuis door. Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we je mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van 2020. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.Met deze link open je VieCuri in Beeld 2020:

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Draag een mondneusmasker tijdens het gehele ziekenhuisbezoek
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker bij de ingang van het ziekenhuis. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis. 
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer