Nieuwsberichten
Patiënt in wachtruimte

Nieuws

17 februari 2017

Digitaal aanmelden patiënten trombosedienst via ZorgDomein

Sinds 15 februari is het ook mogelijk om patiënten digitaal aan te melden bij de Trombosedienst Noord Limburg via ZorgDomein.
Lees verder
15 februari 2017

Succesvolle Beroepenavonden in VieCuri

Afgelopen week vonden twee succesvolle Beroepenavonden plaats in VieCuri. Tijdens deze avonden hebben ruim 450 scholieren en ouders een ‘kijkje in de keuken’ gekregen van het beroep van hun keuze. Ze werden enthousiast voorgelicht over de verschillende beroepen die er in een ziekenhuis zijn.
Lees verder
13 februari 2017

Informatieavond ooglaseren

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van ooglaseren?
Lees verder
10 februari 2017

Inspirerende bijeenkomst over Shared Governance

Donderdag 26 januari was VieCuri gastvrouw voor ruim 40 zorgprofessionals. Uit alle windstreken van ons land waren zij naar Venlo afgereisd vanwege hun de interesse in de manier waarop in VieCuri het gedachtegoed van Shared Governance gestalte gegeven wordt. VieCuri heeft namelijk een voorsprong voor wat betreft de inbedding van Shared Governance (SG).
Lees verder
10 februari 2017

Stichting Muziek Jong voor Oud zet de toon bij VieCuri!

VieCuri Medisch Centrum en Stichting Muziek Jong voor Oud gaan een structurele samenwerking aan. Beide partijen geloven in de positieve uitwerking van muziek in de zorg. VieCuri wil bovendien graag in de vorm van muziek uitdrukking geven aan haar gastvrijheid voor haar patiënten en hun naasten, als ook aan medewerkers en relaties van het ziekenhuis. Stichting Muziek Jong voor Oud vormt hierbij een uitstekende partner.
Lees verder
3 februari 2017

Symposium hartkatheterisatie met live dotterbehandelingen

Op vrijdag 17 maart organiseert VieCuri Medisch Centrum in samenwerking met Cordis, a Cardinal Health Company, voor de dertiende keer het CAG symposium over diagnostische coronair angiografie.
Lees verder
2 februari 2017

Verloskundige kan nu digitaal verwijzen naar gynaecologen VieCuri Medisch Centrum

Sinds deze maand kunnen ook verloskundigen hun cliënten digitaal doorverwijzen naar de gynaecoloog in VieCuri. Dit gebeurt met de verloskundige module van het systeem Zorgdomein.
Lees verder
1 februari 2017

Bloedafname tijdens carnaval

Tijdens carnaval zijn niet alle prikposten geopend.
Lees verder
20 januari 2017

Bovenooglidcorrectie met medische indicatie weer vergoed vanuit het basispakket

Vanaf 1 januari 2017 wordt een bovenooglidcorrectie met medische indicatie weer vergoed vanuit het basispakket en is geen aanvullende verzekering nodig.
Lees verder
17 januari 2017 |    werken & leren, bijeenkomsten

Beroepenavond

Dinsdag 7 en donderdag 9 februari organiseert VieCuri een Beroepenavond waar middelbare scholieren kennis kunnen maken met de verschillende beroepen die er in een ziekenhuis zijn. De jongeren krijgen een ‘kijkje in de keuken’ van een beroep naar keuze.
Lees verder
17 januari 2017 |    medicijnen, wetenschappelijk onderzoek

Onderzoek middel chronische lage rugpijn: deelnemers gezocht

VieCuri Medisch Centrum is op zoek naar mensen met chronische lage rugpijn voor deelname aan een onderzoek naar de werkzaamheid, veiligheid en verdraagbaarheid van een nieuw onderzoeksmiddel tegen chronische lage rugpijn, genaamd ‘IG8801'.
Lees verder
5 januari 2017

VieCuri organiseert Dialogen rondom Dementie

VieCuri Medisch Centrum organiseert twee keer per jaar de bijeenkomst Dialogen rondom Dementie. De volgende dialoog vindt plaats op maandag 6 februari. Spreker deze avond is Mark Schapendonk, voorzitter Alzheimer Noord-Limburg.
Lees verder
Scroll voor meer informatie