Wetenschappelijk onderzoek
Wondzorgconsulentes

Centrale Wetenschapscommissie

De Centrale Wetenschapscommissie treedt op als een adviesorgaan van het ziekenhuis en heeft als doel het stimuleren en bevorderen van kwalitatief goed wetenschappelijk onderzoek in VieCuri en het benoemen en uitwerken van onderzoekslijnen, waarbinnen promotietrajecten kunnen worden opgezet.

 

Hiervoor is het noodzakelijk dat er een goede infrastructuur aanwezig is voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. In de realisatie daarvan wordt de Centrale Wetenschapscommissie bijgestaan door het Wetenschapsbureau.

 

Wetenschapsavond

Eenmaal per jaar wordt door de Wetenschapscommissie een wetenschapsavond georganiseerd. Het doel van deze avond is om via een aantal presentaties en posters te laten zien wat er in het VieCuri aan wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt, dan wel gedaan is. Meer weten over de wetenschapsavonden bij VieCuri? Neem dan contact met ons op via wetenschapsbureau@viecuri.nl

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer