Welkomsthal Venlo

PROMs

PROMs (Patient Reported Outcome Measures)

Voor VieCuri  is goede zorg leveren belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij dat de patiënt na een behandeling,  kwaliteit van leven terugkrijgt. Om dit inzichtelijk te maken, werken wij met Proms.

 

Wat zijn PROMs?

PROMs zijn korte, digitale vragenlijsten die meten hoe u als patiënt veranderingen in  uw gezondheid ervaart. In de vragenlijst wordt bijvoorbeeld gevraagd in welke mate u pijn ondervindt of in hoeverre u belemmerd wordt in dagelijkse zaken, zoals traplopen of fietsen. De metingen worden verricht voor en na een behandeling.
Wij overleggen met u of wilt deelnemen. Als u akkoord bent ontvangt  u een mail met informatie en een linkje naar de digitale vragenlijst die u vervolgens kunt invullen.

 

Doel van PROMs

In de gezondheidzorg komen de patiënten steeds centraler te staan. Als zorgverleners streven we ernaar om een maximale kwaliteit te leveren. Om goed onderbouwde keuzes te maken is inzicht in de effectiviteit van behandelingen noodzakelijk. Door de vragenlijsten in te vullen geeft u ons inzicht in uw situatie en het effect van de behandeling. Op deze manier kunnen wij de
voortgang van uw gezondheid in de gaten houden en onze zorg  waarnodig aanpassen en verbeteren.

 

Privacy

Met uw antwoorden wordt zeer vertrouwelijk omgegaan. Deze worden enkel gebruikt in uw zorgverlening en om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.
Voor meer informatie lees de flyer.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Draag een mondneusmasker tijdens het gehele ziekenhuisbezoek
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker bij de ingang van het ziekenhuis. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis. 
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer