Welkomsthal Venlo

PROMs

PROMs (Patient Reported Outcome Measures)

Voor VieCuri  is goede zorg leveren belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij dat de patiënt na een behandeling,  kwaliteit van leven terugkrijgt. Om dit inzichtelijk te maken, werken wij met Proms.

 

Wat zijn PROMs?

PROMs zijn korte, digitale vragenlijsten die meten hoe u als patiënt veranderingen in  uw gezondheid ervaart. In de vragenlijst wordt bijvoorbeeld gevraagd in welke mate u pijn ondervindt of in hoeverre u belemmerd wordt in dagelijkse zaken, zoals traplopen of fietsen. De metingen worden verricht voor en na een behandeling.
Wij overleggen met u of wilt deelnemen. Als u akkoord bent ontvangt  u een mail met informatie en een linkje naar de digitale vragenlijst die u vervolgens kunt invullen.

 

Doel van PROMs

In de gezondheidzorg komen de patiënten steeds centraler te staan. Als zorgverleners streven we ernaar om een maximale kwaliteit te leveren. Om goed onderbouwde keuzes te maken is inzicht in de effectiviteit van behandelingen noodzakelijk. Door de vragenlijsten in te vullen geeft u ons inzicht in uw situatie en het effect van de behandeling. Op deze manier kunnen wij de
voortgang van uw gezondheid in de gaten houden en onze zorg  waarnodig aanpassen en verbeteren.

 

Privacy

Met uw antwoorden wordt zeer vertrouwelijk omgegaan. Deze worden enkel gebruikt in uw zorgverlening en om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.
Voor meer informatie lees de flyer.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken