Privacy Statement
Patiënt in wachtruimte

Privacy statement

VieCuri behandelt persoonsgegevens van bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Bij verwerking van persoonsgegevens handelt VieCuri in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Alle andere gegevens die u tijdens uw websitebezoek verstrekt, worden als vertrouwelijk beschouwd. VieCuri verzamelt geen persoonsgegevens buiten de gegevens die u zelf invult, bijvoorbeeld in een antwoordformulier. VieCuri deelt geen gegevens met derden, tenzij we dit expliciet kenbaar maken. Als u de website van VieCuri bezoekt, vragen wij uw voorkeuren voor het gebruik van cookies.

 

Cookies

Wij maken voor deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van deze cookies om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
 
Verschillende programma’s gebruiken cookies. Wij maken onderscheid tussen cookies die worden gebruikt voor statistieken en cookies voor het bekijken van video’s.

 

Voor statistieken:

  • Google Analytics: met deze statistieken verbeteren wij de website. De informatie die wij door middel van Google Analytics krijgen, is alleen toegankelijk voor medewerkers van VieCuri en voor Google Analytics. Hiervoor hebben we een bewerkersovereenkomst gesloten met Google Analytics. Google Analytics deelt deze gegevens ook niet met derden of andere Google diensten. Het analyseren van het surfgedrag gebeurt op hoofdlijnen en niet op individueel niveau. Deze cookies staan altijd aan. Deze zijn ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees het privacy statement van Google.

 

Voor het bekijken van video’s:

  • YouTube: wij maken gebruik van YouTube voor het tonen van filmpjes op de website. YouTube slaat cookies op om zo bijvoorbeeld andere relevante filmpjes te laten zien. YouTube is een dienst van Google. Deze cookies staan standaard uit, omdat wij verplicht zijn u te laten kiezen voor het gebruik van deze cookies. Lees het privacy statement van Google.

 

Onderstaande functionaliteiten van derden maken geen gebruik van cookies van onze website:

  • Readspeaker: onze voorleesfunctie ReadSpeaker slaat geen gegevens op van gebruikers. Ze meten alleen hoe vaak en op welke pagina de voorleesfunctie wordt ingeschakeld.
  • Social media: vanuit onze website heeft u toegang tot diverse social media. We maken alleen gebruiken van een link naar deze social media en gebruiken hiervoor geen externe plugins.
  • Mailchimp: vriendenstichting VieAmi maakt gebruik van Mailchimp voor het verzenden van nieuwsbrieven. Mailchimp is echter niet gekoppeld aan deze website. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief worden deze gegevens handmatig verwerkt in Mailchimp.

 

Uw voorkeuren doorgeven

Bij uw eerste bezoek aan onze website krijgt u een cookiemelding. We vragen om uw voorkeuren door te geven. De cookies van Google Analytics staan altijd aan. De cookies voor het tonen video’s via YouTube staan standaard uit. Voor het meest prettige gebruik van de website, adviseren wij u de cookies voor video’s ook te accepteren.

 

Helemaal geen cookies gebruiken

Naast de bovenstaande cookies maakt onze website gebruik van functionele cookies dier ervoor zorgen dat je website goed werkt. Indien u helemaal geen cookies wilt gebruiken voor geen enkele website, kunt u dit aangeven in de instellingen van uw browser. Houdt u er rekening mee dat sommige functionaliteiten dan niet werken.

 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit privacy statement? Neem dan contact op via communicatie@viecuri.nl.

Scroll voor meer informatie