Disclaimer
Wondzorgconsulentes

Disclaimer

Wij besteden grote zorg aan onze informatie en aan deze website. De informatie op onze website is afkomstig van professionals van VieCuri Medisch Centrum. Wij streven altijd naar correcte en actuele informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie altijd juist is op het moment dat het ontvangen wordt. Daarom kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. VieCuri aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van vermeende onjuistheden en/of gedateerde informatie.

 

Toegankelijke informatie

Wij doen ons best om de website voor iedereen toegankelijk te maken. De websitebouwer heeft hier met het ontwerp van de website ook rekening mee gehouden. Komt u toch informatie tegen die niet toegankelijk is? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie & Marketing via communicatie@viecuri.nl.
 

Uw privacy

VieCuri behandelt persoonsgegevens van bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Bij verwerking van persoonsgegevens handelt VieCuri overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Alle andere gegevens die door de bezoeker/ gebruiker van de website www.viecuri.nl aan VieCuri worden verstrekt, worden als vertrouwelijk beschouwd. Tenzij expliciet anders kenbaar gemaakt, wordt deze informatie niet door VieCuri Medisch Centrum bekend gemaakt aan derden. Lees meer in ons privacy statement.

  

Links naar andere websites

Op onze website staan links naar websites van andere organisaties. Ook verwijzen andere websites naar onze website. Deze links van en naar derden vallen buiten onze controle. VieCuri kan daarom nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de websites van anderen.

 

Copyright

De gegevens op deze website zoals teksten, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal zijn eigendom of in licentie bij VieCuri en worden daarmee ook auteursrechterlijk beschermd. Wilt u gegevens van de website www.viecuri.nl overnemen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@viecuri.nl.

 

Beveiliging niet in orde? Meld het ons!

VieCuri Medisch Centrum hecht veel belang aan de veiligheid van haar (medische) apparatuur, programmatuur en diensten. Ondanks de zorg voor de beveiliging hiervan kan het voorkomen dat er toch sprake is van een kwetsbaarheid.
Als u een dergelijke kwetsbaarheid ontdekt, kunt u dit veilig aan ons melden. Deze aanpak is de zogenaamde Coordinated Vulnerability Disclosure. Op deze manier kunnen wij beschermende maatregelen treffen.

 

Lees meer in de bijlage.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken