Disclaimer
Wondzorgconsulentes

Disclaimer

Wij besteden grote zorg aan onze informatie en aan deze website. De informatie op onze website is afkomstig van professionals van VieCuri Medisch Centrum. Wij streven altijd naar correcte en actuele informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie altijd juist is op het moment dat het ontvangen wordt. Daarom kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. VieCuri aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van vermeende onjuistheden en/of gedateerde informatie.

 

Toegankelijke informatie

Wij doen ons best om de website voor iedereen toegankelijk te maken. De websitebouwer heeft hier met het ontwerp van de website ook rekening mee gehouden. Komt u toch informatie tegen die niet toegankelijk is? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie & Marketing via communicatie@viecuri.nl.
 

Uw privacy

VieCuri behandelt persoonsgegevens van bezoekers van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Bij verwerking van persoonsgegevens handelt VieCuri overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Alle andere gegevens die door de bezoeker/ gebruiker van de website www.viecuri.nl aan VieCuri worden verstrekt, worden als vertrouwelijk beschouwd. Tenzij expliciet anders kenbaar gemaakt, wordt deze informatie niet door VieCuri Medisch Centrum bekend gemaakt aan derden. Lees meer in ons privacy statement.

  

Links naar andere websites

Op onze website staan links naar websites van andere organisaties. Ook verwijzen andere websites naar onze website. Deze links van en naar derden vallen buiten onze controle. VieCuri kan daarom nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de websites van anderen.

 

Copyright

De gegevens op deze website zoals teksten, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal zijn eigendom of in licentie bij VieCuri en worden daarmee ook auteursrechterlijk beschermd. Wilt u gegevens van de website www.viecuri.nl overnemen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@viecuri.nl.

 

Beveiliging niet in orde? Meld het ons!

VieCuri Medisch Centrum hecht veel belang aan de veiligheid van haar (medische) apparatuur, programmatuur en diensten. Ondanks de zorg voor de beveiliging hiervan kan het voorkomen dat er toch sprake is van een kwetsbaarheid.
Als u een dergelijke kwetsbaarheid ontdekt, kunt u dit veilig aan ons melden. Deze aanpak is de zogenaamde Coordinated Vulnerability Disclosure. Op deze manier kunnen wij beschermende maatregelen treffen.

 

Lees meer in de bijlage.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Draag een mondneusmasker tijdens het gehele ziekenhuisbezoek
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker bij de ingang van het ziekenhuis. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis. 
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer