Contact
Belcentrum medewerkers

Persvragen of interview verzoeken

Voor persvragen of interview verzoeken kunt u contact opnemen met Team Communicatie via: communicatie@viecuri.nl of 077 320 5555. Dit nummer is 24 uur bereikbaar (buiten kantoortijden uiteraard alleen bedoeld in geval van spoedgevallen). 

 

Fotograferen en filmen in VieCuri Medisch Centrum

Om de privacy van de patiënten en medewerkers van VieCuri Medisch Centrum te waarborgen, is voor het maken van opnamen in onze gebouwen of op ons terrein van tevoren toestemming nodig van Team Communicatie. Onder opnamen wordt verstaan alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie.

 

Voor het vragen van toestemming kunt u contact opnemen met Team Communicatie: communicatie@viecuri.nl of 077 320 5555. 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken