Welkomsthal Venlo

Onderzoek naar kwaliteit

VieCuri wil graag dat u tevreden bent over onze medische zorg en dienstverlening. Daarom onderzoeken wij hoe u onze zorg ervaart. Op die manier krijgen wij inzicht in de kwaliteit van onze zorg vanuit het perspectief van de patiënt en biedt dat ons mogelijkheden om onze zorg te verbeteren.

 

Patiëntervaringsmeting

Wij onderzoeken de ervaringen van onze patiënten op een systematische manier met behulp van de Patiëntervaringsmeting (PREM). 

 

Lees meer over de Patiëntervaringsmeting.

 

PROMs (Patient Reported Outcome Measures)

VieCuri vindt het ook heel belangrijk dat de patiënt na een behandeling,  kwaliteit van leven terugkrijgt. Om dit inzichtelijk te maken, werken wij met Proms.

 

Lees meer over PROMs.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer