Patiëntenportaal mijnVieCuri
Bezoekers in La Vie (2)

Patiëntenportaal mijnVieCuri

MijnVieCuri is het patiëntenportaal van VieCuri. Het is een veilige, digitale omgeving die u overal en altijd toegang geeft tot uw medisch dossier. MijnVieCuri is bereikbaar via een computer, tablet of mobiele telefoon met internet. Een app downloaden is niet nodig. Ga naar www.mijnviecuri.nl om in te loggen.

 

U kunt in mijnVieCuri zelf uw gegevens beheren. U kunt uw afspraken en de uitslagen van onderzoeken bekijken. Voor sommige poli’s kunt u zelf een afspraak maken. Soms vraagt uw arts u om een vragenlijst in te vullen of om informatie te bekijken voordat u naar uw afspraak komt. Dit kan de arts voor u klaarzetten via mijnVieCuri.

 

Ga naar mijnVieCuri

 

Inloggen via DigiD of ZorgDomein

Wilt u inloggen met uw DigiD? Dan kunt u kiezen tussen inloggen via de DigiD app of via DigiD met sms controle. Inloggen met de app van DigiD is eenvoudig: u hoeft alleen uw zelf gekozen code te gebruiken. Kiest u voor inloggen via DigiD met sms controle, dan komt u op de website van DigiD. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. U ontvangt direct een code per sms op uw mobiele telefoon. Als u deze code invult krijgt u toegang tot mijnVieCuri.

 

Bent u verwezen naar VieCuri via ZorgDomein? Bijvoorbeeld door uw huisarts? Dan kunt u inloggen met uw ZorgDomein verwijsnummer. U vindt dit verwijsnummer in het bericht dat u heeft gekregen van ZorgDomein. U ziet dan in mijnVieCuri alleen de informatie die over deze verwijzing gaat. Om al uw gegevens en uw hele dossier te zien logt u in met DigiD.

 

Meer informatie over DigiD

 

Meer informatie over ZorgDomein

 

Meer informatie over mijnVieCuri

Bekijk de instructievideo voor meer informatie over mijnVieCuri.

 

 

  • Bekijk de handleiding van mijnVieCuri voor een stap voor stap uitleg.
  • Heeft u een vraag over mijnVieCuri? Kijk of u het antwoord kunt vinden op de pagina Veelgestelde vragen.
  • Gebruikt u mijnVieCuri voor iemand anders? Lees hier meer over op de pagina Machtigingen.
  • Liever meer informatie op papier? Op al onze locaties vindt u brochures met uitleg over mijnVieCuri.

 

Toestemming geven

Om de best mogelijke zorg te verlenen is het belangrijk dat VieCuri uw medische gegevens mag delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld met uw huisarts of apotheek. Dit gaat niet automatisch vanwege regels voor privacy. We hebben dus uw toestemming nodig. Toestemming geven? Ga naar www.mijnviecuri.nl en log in. Ga naar 'Mijn gegevens' en klik op 'Toestemmingen'. Hier kunt u aangeven met wie VieCuri uw gegevens mag delen.

 

Hulp nodig? De mijnVieCuri helpdesk is er voor u!

Staat het antwoord op uw vraag niet in de handleiding of bij de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van mijnVieCuri. Stuur een e-mail naar mijnviecuri@viecuri.nl of bel naar 077 320 55 44. Bellen kan van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12.00 uur.

 

LET OP: de helpdesk helpt u alleen met vragen over het gebruik van mijnVieCuri. Voor medische vragen kunt u contact opnemen met uw polikliniek. Bekijk hier de contactgegevens van de poliklinieken.

 

Scroll voor meer informatie