Patiëntenportaal mijnVieCuri
Bezoekers in La Vie (2)

Patiëntenportaal mijnVieCuri

Als patiënt van VieCuri heeft u toegang tot mijnVieCuri, uw persoonlijke digitale portaal. Hiermee krijgt u altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw medisch dossier. U kunt uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen, vragenlijsten invullen voor uw bezoek aan uw specialist, zelf een vervolgafspraak plannen en uitslagen van onderzoeken inzien. Uitslagen van onderzoeken zijn na 2 weken zichtbaar. Zo kan de specialist de uitslag eerst met u bespreken. 

 

Hoe werkt mijnVieCuri?

Uw patiëntenportaal is bereikbaar via een computer of tablet met internet. Bovenin deze website vindt u 'Inloggen in mijnVieCuri'. U kunt ook rechtstreeks inloggen op www.mijnviecuri.nl. Vervolgens komt u in het welkomstscherm waar u twee mogelijkheden heeft. Onderstaand leggen wij deze twee mogelijkheden uit.

 

Inloggen met DigiD

 

U logt in met behulp van uw DigiD-code. Na inloggen ontvangt u voor de veiligheid een SMS-verificatiecode op uw mobiele telefoon. Voert u deze code in, dan heeft u toegang tot MijnVieCuri met uw gegevens en medisch dossier.

  

Meer informatie over mijnVieCuri

Instructie over mijnVieCuri 

 

Lees hier hoe u stap voor stap mijnVieCuri kunt gebruiken.

 

Machtiging voor mijnVieCuri

 

Wilt u inloggen in het portaal van uw kind, uw naaste of de patient die u wettelijk vertegenwoordigt? Of wilt u iemand anders machtigen om in uw portaal te kijken? Lees meer over machtigingen.

 

Veelgestelde vragen

 

Heeft u een vraag over de werking of het gebruik van mijnVieCuri? Bekijk de veelgestelde vragen. Heeft u een vraag over uw eigen medische gegevens in het portaal? Vraag het uw specialist tijdens de volgende afspraak of neem contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent. 

 

Helpdesk patiëntenportaal mijnVieCuri

Heeft u na het lezen van de veelgestelde vragen nog een vraag over de werking of het gebruik van mijnVieCuri? Neem dan contact op met de Patiëntenportaal Helpdesk.

We zijn te bereiken op (077) 320 55 44 van maandag tot en met vrijdag

van 8.00 tot tot 16.30 uur. Of stuur een e-mail naar: mijnviecuri@viecuri.nl.

 

Algemene voorwaarden

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden die gelden voor het gebruik van patiëntenportaal mijnVieCuri. 

Scroll voor meer informatie