Patiëntenportaal mijnVieCuri
Bezoekers in La Vie (2)

Patiëntenportaal mijnVieCuri

Met mijnVieCuri heeft u altijd en overal veilig toegang tot uw medisch dossier. U kunt bijvoorbeeld uw gegevens aanpassen, vragenlijsten invullen of onderzoeksuitslagen en afspraken inzien.

 

Hoe werkt mijnVieCuri?

Klik bovenaan deze pagina op "Inloggen mijnVieCuri" of download de mijnVieCuri app in de App Store of Play Store. U logt in met uw DigiD.

 

Hier vindt u meer informatie over hoe u DigiD gebruikt.

  

Let op: mijnVieCuri werkt niet optimaal in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome, Microsoft Edge of Safari) om in te loggen bij mijnVieCuri.

 

Problemen met inloggen met een Samsung telefoon of tablet? 

Door een update van Samsung heeft u mogelijk problemen met inloggen bij mijnVieCuri. Dit probleem is er alleen als u via de standaard internet browser van Samsung wilt inloggen bij mijnVieCuri. Er wordt op dit moment gewerkt aan een oplossing.

Totdat het probleem is opgelost kunt u het beste met een computer of laptop inloggen bij mijnVieCuri. Of u download een andere internet browser op uw Samsung telefoon of tablet. Via de Play Store kunt u een andere internet browser downloaden, bijvoorbeeld Google Chrome. Met de andere internet browser kunt u inloggen bij mijnVieCuri. Zo zien de app iconen eruit van de standaard internet browser van Samsung (links) en Google Chrome (rechts):

App iconen internet browser Samsung en Google Chrome

 

 

Meer informatie over mijnVieCuri

 

Helpdesk mijnVieCuri

Heeft u een vraag over het gebruik van mijnVieCuri? Kijk of uw vraag hier bij de 'Veelgestelde vragen' staat. Of neem contact op met de helpdesk. De helpdesk van het patiëntenportaal bereikt u van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.00 uur telefonisch op 077 320 55 44. U kunt ook de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar: mijnviecuri@viecuri.nl.

Let op: de helpdesk kan alleen helpen met vragen over het gebruik van het patiëntenportaal. Voor medische vragen kunt u contact opnemen met uw polikliniek. Bekijk hier de contactgegevens van de poliklinieken.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken