Wondzorgconsulentes

Algemene vragen

 • Bereikbaarheid

  Postadres

  VieCuri Medisch Centrum
  Postbus 1926, 5900 BX Venlo     

   

  Adresgegevens VieCuri
  Adres locatie Venlo Adres locatie Venray
  Tegelseweg 210, 5912 BL Venlo Merseloseweg 130, 5801 CE Venray
  (077) 320 55 55 (0478) 52 22 22

           

  Bekijk hier de adresgegevens van de overige locaties.

  Naar route- en parkeerinformatie.

  Mocht u met de auto of het openbaar vervoer willen komen, bekijk dan hier de routebeschrijvingen naar:

   

  Locatie Venray

  Op het parkeerterrein van VieCuri locatie Venray kunt u gratis parkeren. 

   

  Locatie Venlo

  Op het parkeerterrein van VieCuri locatie Venlo geldt betaald parkeren.  De parkeerkosten zijn € 0,25 per 10 minuten. Het maximale dagtarief  is € 6.00. Het dagtarief geldt alleen als u de auto de hele dag laat staan dus niet bij tussentijds gaan en komen. De betaalautomaten kunt u vinden aan de buitenzijde van onze hoofdingang en bij het Geboortecentrum. U kunt betalen met de PIN of contant. 

   

  Lees meer over parkeren.

  In bijzondere gevallen is het mogelijk dat ontheffing van parkeerkosten wordt verleend.  Deze mogelijkheid is van toepassing in de volgende gevallen:

  • wanneer u twee maanden of langer minimaal drie keer per week het ziekenhuis moet bezoeken voor therapie of behandeling;
  • wanneer u veelvuldig in het ziekenhuis verblijft vanwege de zorg voor uw naaste. In dit geval kunt u zelf contact opnemen met de afdeling.

   

  Lees meer over ontheffing van parkeerkosten.

  Uw invalidenkaart van de gemeente is geldig op het parkeerterrein van VieCuri. Daarnaast kan uw specialist u (tijdelijk) een invalidenkaart van VieCuri geven. Neem hiervoor contact op met de polikliniek.

   

  Bekijk de lijst met telefoonnummers.

 • Voorzieningen en faciliteiten

  Op locatie Venlo en Venray biedt VieCuri gratis WiFi aan.

  Netwerknaam: VieCuri Free Internet

  U kunt beroep doen op een gastdame of gastheer als u moeilijk ter been bent. Zij begeleiden u dan aan de arm of met een rolstoel. Er zijn bij de ingangen ook rolstoelen aanwezig. Op de parkeerplaats rijden Parkeertaxi’s en in VieCuri kunt u gebruik maken van een Politaxi.

   

  Lees meer informatie over de Parkeertaxi en de Politaxi.

  In het ziekenhuis zijn winkels waar u kranten, tijdschriften, ansichtkaarten, toiletartikelen, en versnaperingen kunt kopen.

   

  Op locatie Venlo vindt u de Zorgboulevard. Regionale ondernemers bieden hier hun zorggerelateerde producten en diensten aan. De Zorgboulevard bevindt zich in de directe nabijheid van het petit restaurant La Vie.

   

  Bekijk het overzicht van de winkels op de Zorgboulevard locatie Venlo.

  Openingstijden restaurant ThuiZ:

  Locatie Venlo

  Maandag t/m zondag van 11.30 tot 14.00 uur en van 16.30 tot 19.00 uur

   

  Locatie Venray

  Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 15.30 uur

   

  Openingstijden petit restaurant La Vie:

  Locatie Venlo

  Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.30 uur

  Zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur

 • Over VieCuri

  Binnen VieCuri zetten gemiddeld 200 medisch specialisten, 100 arts-assistenten, ruim 2.850 medewerkers en zo’n 150 vrijwilligers zich in voor een kwalitatief goede behandeling, verzorging en begeleiding van de patiënten.

  De ziekenhuisorganisatie beschikt over 509 bedden.

  Verstand van zaken, gevoel voor mensen

  Ons ziekenhuis is voorzien van geavanceerde technologie en kostbare voorzieningen die nodig zijn om deze diensten te leveren. Maar uiteindelijk staat of valt de kwaliteit van zorg met de manier waarop mensen elkaar bejegenen. Zorg gaat immers over mensen. Wij geloven dat patiënten zich beter voelen en sneller herstellen in een omgeving met hoogwaardige zorg én gastvrije medewerkers. Daarom steken wij veel energie in het blijven verbeteren van deze belangrijke aspecten.

   

  Verzorgingsgebied

  VieCuri heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 280.000 inwoners. Patiënten kunnen bij ons voor vrijwel alle specialismen terecht. Binnen VieCuri zetten gemiddeld 200 medisch specialisten, 100 arts-assistenten, ruim 2.850 medewerkers en zo’n 150 vrijwilligers zich in voor een kwalitatief goede behandeling, verzorging en begeleiding van de patiënten. De ziekenhuisorganisatie beschikt over 509 bedden.

   

  Opleiden als speerpunt

  VieCuri is een van de grootste werkgevers van de regio en heeft een belangrijke taak als opleidingsziekenhuis. Wij willen een goed opleidingsklimaat en opleidingsfaciliteiten realiseren als bijdrage aan een kwalitatief goede regionale opleiding én medische zorg. VieCuri ziet het dan ook als een belangrijke taak om onderwijs, scholing, medisch wetenschappelijk onderzoek en opleidingsbevoegdheden te stimuleren en uit te breiden.

  Het laatste nieuws van VieCuri wordt weergegeven in het nieuwsoverzicht.

  VieCuri Venray is in vergelijking met Venlo een laag complex en voert met name geplande zorg uit. Er is geen Intensive Care aanwezig.

 • Tevreden of ontevreden

  Wilt u ons een positieve ervaring laten weten, dan kunt u dit doen via de betrokken medewerkers of via het complimentformulier

  Heeft u een klacht over de behandeling of uw opname in VieCuri? Bespreek deze bij voorkeur met de betrokken medewerker(s) of maak een afspraak maken met de klachtenfunctionaris (077) 320 61 50. U kunt uw klacht of probleem ook online versturen via het klachtenformulier.

   

  Lees meer over klachtenbehandeling.

   

  Wat kan de Cliëntenraad voor u betekenen?

  Individuele klachten kunt u het beste indienen bij de klachtenfunctionaris. De Cliëntenraad hoort  wel heel graag uw tips, adviezen of opmerkingen van algemene aard. Hier vindt u meer Informatie over de Cliëntenraad.

   

   

 • Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina veelgestelde vragen.

   

  Staat uw vraag er niet tussen?

  Neem dan contact met ons op.

  Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op:

  (077) 320 55 55 of (0478) 52 22 22.

   

  Daarnaast zijn wij te bereiken via info@viecuri.nl.

  Scroll voor meer informatie