Contact met een patiënt
Welkomsthal Venlo

Post

Wilt u een brief of kaart sturen?

Gebruik dan het volgende postadres:

 

Postadres

VieCuri

De heer/mevrouw....

Afdeling.. Kamernummer.. Locatie...

Postbus 1926
5900 BX Venlo

 

Post voor een patiënt die niet meer opgenomen is in het ziekenhuis, verzenden wij naar het thuisadres.

 

Verstuur online een kaart

U kunt ook online een kaartje sturen via Kaartje2go. Kies zelf het ontwerp van de kaart - een eigen foto uploaden kan ook - en bepaal de tekst. De kaart wordt voor u gedrukt en bezorgd bij de patiënt in het ziekenhuis. Hiermee steunt u meteen het goede doel. Bij uw bestelling doneert u automatisch aan VieAmi, de vriendenstichting van VieCuri die mooie extra's voor patiënten realiseert.

 

Knop kaartje sturen

 

 

Telefonisch contact met een patiënt

De patiënt kan gebruik maken van zijn eigen mobiele telefoon. Informeer altijd bij de patiënt of en op welke manier deze telefonisch bereikbaar is. U kunt de patiënt niet bereiken via het telefoonnummer van de verpleegafdeling.

 

Informatie

De verpleegafdeling geeft alleen informatie aan de contactpersoon van de patiënt. Wilt u informatie over de conditie van een patiënt? Bespreek dit dan met de patiënt zelf en of met zijn/haar contactpersoon.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken