Contact
Belcentrum medewerkers

Contactoverzicht

Algemene contactgegevens van VieCuri

Ons Belcentrum is 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. Het maken of aanpassen van afspraken kan alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. U kunt ons bereiken op (077) 320 55 55 of (0478) 52 22 22.

Daarnaast zijn wij te bereiken via info@viecuri.nl.

 

 

Postadres

Postbus 1926
5900 BX Venlo

 

Een kaartje sturen naar een patiënt.

 

Afspraak maken, verplaatsen of annuleren

Voor het maken, verplaatsen of annuleren  van een afspraak kunt u de afsprakenlijn bellen op telefoonnummer 0900 81 86. Dit kan maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

 

Ook kunt u direct bellen met de betreffende polikliniek. Deze zijn ook bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

Bekijk de lijst met telefoonnummers.

 

Lees meer over het maken van een afspraak.

 

Wilt u uw afspraak voor bloedafname maken, verplaatsen of annuleren?

U kunt zelf een afspraak maken via mijnVieCuri.

Wilt u uw afspraak verplaatsen of annuleren? Dit kan tot 7 dagen voor uw afspraak  via mijnVieCuri.

Als uw afspraak binnen 7 dagen plaatsvindt, bel dan naar (077) 320 55 55. Kies in het keuzemenu een 1. Dit kan alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

 

Lukt het niet om via mijnVieCuri een afspraak te maken?

Vraag een naaste om u te helpen. Bel anders naar (077) 320 55 55. Kies in het keuzemenu een 1 om telefonisch een afspraak te maken. Dit kan alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

  

Spoed

Wanneer u buiten kantooruren dringend een arts nodig heeft, kunt u contact opnemen met de Spoedpost op telefoonnummer 0900 88 18. Lees meer over de Spoedpost Noord-Limburg.

Bij levensbedreigende situaties belt u met 112.

 

Bezoektijden

Bekijk hier de actuele bezoektijden. 

 

Persoonlijke gegevens wijzigen

In mijnVieCuri kunt u zelf uw adresgegevens, mobiel telefoonnummer en e-mailadres wijzigen. Ook kunt u in mijnVieCuri zelf de gegevens van uw huisarts, apotheek en tandarts aanpassen. Ga naar www.mijnviecuri.nl en log in met uw DigiD. Ga vervolgens naar "Meer" en dan naar "Persoonlijke gegevens".

Wilt u andere gegevens wijzigen? Dit kan bij de receptie in centrale hal (VieCuri Venlo en VieCuri Venray). Neem een geldig identiteitsbewijs mee als u de wijziging komt doorgeven. U kunt ons ook bellen of mailen om de wijziging door te geven. Bel naar (077) 320 55 55. Of stuur een e-mail naar info@viecuri.nl.

 

Uw post op een ander adres ontvangen

Wilt u de post van VieCuri (tijdelijk) op een ander adres dan uw woonadres ontvangen. Lees hier hoe u dit aan ons kunt doorgeven.
 

Klacht, feedback of suggestie?

Heeft u een klacht, feedback, tip of suggestie voor ons? Dat kunnen wij erg waarderen! Er zijn verschillende manieren om deze bij ons kenbaar te maken.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken