Wondzorgconsulentes

Verplichte melding wetenschappelijk onderzoek

Alle onderzoeken binnen VieCuri waarbij patiënten van VieCuri betrokken zijn, dienen te worden aangemeld bij het Wetenschapsloket. Deze aanmelding verloopt via een webbased studiemanagementsysteem. Hierin worden alle benodigde gegevens en documenten verzameld voor onder andere het bepalen van WMO-plichtigheid, METC-goedkeuring en de lokale uitvoerbaarheid inclusief goedkeuring door de Raad van Bestuur. Via dit systeem krijg je ook alle informatie over de te volgen procedures en richtlijnen.

 

Raad van Bestuur

Goedkeuring door de Raad van Bestuur is onderdeel van de procedure lokale uitvoerbaarheid en loopt via de aanmelding van uw onderzoek in het studiemanagementsysteem.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken