Wondzorgconsulentes

Orthopedie

Complexe schouderzorg

Behandeling van complex rotator cuff letsel van de schouder geschiedt door middel van interdisciplinaire conservatieve behandeling, complexe artroscopische hersteltechnieken en (revisie)prothesiologie. Het zorgaanbod is doelmatig, gepersonaliseerd en van hoge kwaliteit, door het implementeren van state-of-the-art operatietechnieken, continu monitoren en verbeteren van de (multidisciplinaire)zorg en onderzoek bij de individuele patiënt.

 

Rugzorg van topkwaliteit in VieCuri

VieCuri heeft de zorg voor patiënten met rugklachten georganiseerd in het Wervelkolomcentrum Noord- en Midden-Limburg. Patiënten worden hierdoor sneller geholpen met een behandeling op maat. Deze zorg is door STZ (Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen) erkend als ‘topklinisch’: dat betekent dat dit hoogspecialistische zorg is die niet in ieder ziekenhuis geboden wordt.

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken