Ziekenhuispas
Patiënt bij balie polikliniek

Ziekenhuispas

Voor een afspraak of onderzoek in het ziekenhuis heeft u een ziekenhuispas nodig. U kunt een pas laten maken bij het Informatiepunt Centrale Plein in Venlo en Venray. De ziekenhuispas is op alle locaties geldig. Het Informatiepunt op locatie Venlo is op werkdagen geopend van 6.30 tot 22.30 uur. In Venray kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur terecht.

 

Wat neemt u mee?

Om de ziekenhuispas te laten maken heeft u een officieel identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) nodig. En ook een bewijs van inschrijving bij uw zorgverzekering, bijvoorbeeld het polisblad of de zorgpas van uw zorgverzekering.

 

Zelf uw ziekenhuispas aanvragen

De identificatieplicht brengt met zich mee dat patiënten alleen voor zichzelf en hun kinderen onder de 14 jaar een ziekenhuispas kunnen laten maken. Er kan dus geen pas voor andere personen worden aangevraagd.

 

Geldigheid

Uw ziekenhuispas verloopt wanneer uw legitimatiebewijs niet meer geldig is. Dus vraagt u een nieuw paspoort of identiteitskaart bij de gemeente aan, dan laat  ook een nieuwe ziekenhuispas maken.

Scroll voor meer informatie