Ziekenhuispas
Patiënt bij balie polikliniek

Ziekenhuispas

Voor een afspraak of onderzoek in het ziekenhuis heeft u een geldige ziekenhuispas nodig. 

 

Ziekenhuispas laten maken

U kunt een ziekenhuispas laten maken bij het Informatiepunt Centrale Plein in Venlo en Venray. De pas is op alle locaties te gebruiken. Op onze regiopoli's kunt u geen ziekenhuispas laten maken. U kunt uw pas op de volgende momenten laten maken:

 

Venlo:

  • Maandag t/m vrijdag: 6.30 - 21.00 uur
  • Zaterdagen: 8.00 - 18.30 uur
  • Zondagen en feestdagen: 11.00 - 18.30 uur

 

Venray:

  • Maandag t/m vrijdag: 6.30 - 17.00 uur

 

Wat neemt u mee?

Om de ziekenhuispas te laten maken heeft u een officieel identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) nodig. En ook een bewijs van inschrijving bij uw zorgverzekering, bijvoorbeeld het polisblad of de (digitale) zorgpas van uw zorgverzekering. Deze vindt u in de app van uw zorgverzekeraar en kunt u aan onze medewerker tonen.  

 

Zelf uw ziekenhuispas aanvragen

De identificatieplicht brengt met zich mee dat patiënten alleen voor zichzelf en hun kinderen onder de 14 jaar een ziekenhuispas kunnen laten maken. Er kan dus geen pas voor andere personen worden aangevraagd.

 

Beperkte geldigheid

Uw ziekenhuispas heeft een beperkte geldigheid. De vervaldatum vindt op de voorzijde van uw pas. Mocht u onverhoopt op een van onze regiopoli's komen met een verlopen ziekenhuispas, dan kunnen wij u ook helpen wanneer u ons een geldig legitimatiebewijs toont.

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken