Afspraak en onderzoek
Centrum voor Diagnostiek bloedprikken

Belangrijke informatie

Moet u binnenkort bloed laten prikken? Bereid u dan goed voor op uw afspraak.

 

Maak een afspraak via mijnVieCuri

  • Om bloed te prikken heeft u een verwijzing nodig. Bijvoorbeeld van uw huisarts. Heeft u een verwijzing? Dan kunt u een afspraak maken. Ga hiervoor naar www.mijnviecuri.nl en log in. Bij ‘Afspraak maken’ kiest u zelf het moment en de locatie om bloed te prikken.
  • Lees de handleiding van mijnVieCuri voor meer uitleg over het maken van afspraken via mijnVieCuri.
  • Lukt het niet om zelf een afspraak te maken via mijnVieCuri? Vraag een naaste om u te helpen. Lukt het dan nog niet? Bel naar 077 320 55 55 (locatie Venlo) of 047 852 22 22 (locatie Venray). Wij helpen u dan telefonisch verder. Dit kan alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

 

Meenemen naar de afspraak

  • Neem altijd uw ziekenhuispas en een geldig legitimatiebewijs mee als u bloed laat prikken.
  • Heeft u een ‘Brief voor het lab’ op papier gekregen? Neem deze mee naar uw afspraak. Geen papieren 'Brief voor het lab' gekregen? Dan vindt u deze in mijnVieCuri, bij 'Overig' onder 'Agenda'. Laat deze zien aan de medewerker bij het bloedprikken. Printen is niet nodig. Heeft u per sms of e-mail een ZorgDomein (ZD) nummer gekregen? Laat dit dan zien aan de medewerker bij het bloedprikken.

 

Kom niet te vroeg

  • Heeft u een afspraak om bij VieCuri Venlo of VieCuri Venray bloed te prikken? Kom dan niet te vroeg. U kunt zich maximaal 15 minuten voor uw afspraak aanmelden bij de aanmeldzuil. U kunt zich aanmelden door uw ziekenhuispas bij de zuil te laten scannen of door uw geboortedatum in te voeren.

 

Afspraak maken voor kinderen onder de 5 jaar oud

  • Maakt u een afspraak voor een kind jonger dan 5 jaar? U kunt alleen terecht bij VieCuri Venlo of VieCuri Venray. Hiervoor moet u een afspraak maken. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven dat de afspraak is voor een kind jonger dan 5 jaar. Er wordt dan ook meer tijd gereserveerd voor de afspraak.

 

Veelgestelde vragen

 

Afspraak verplaatsen of annuleren

  • Afspraak voor bloedafname verplaatsen of annuleren? Als u de afspraak zelf heeft gemaakt in mijnVieCuri dan kunt u deze afspraak tot uiterlijk 7 dagen vóór de afspraak zelf verplaatsen in mijnVieCuri. Heeft u de afspraak niet zelf gemaakt in mijnVieCuri? Of wilt u een afspraak binnen 24 uur verplaatsen of annuleren? Bel naar 077 320 55 55 (locatie Venlo) of 047 852 22 22 (locatie Venray). Wij helpen u dan telefonisch verder. Dit kan alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

 

Priklocaties gesloten tijdens feestdagen

Tijdens deze feestdagen zijn onze priklocaties gesloten: Kerstmis (25 en 26 december), Nieuwjaarsdag (1 januari), Pasen (zondag en maandag), Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaart (donderdag) en Pinksteren (zondag en maandag).

Scroll voor meer informatie