Afspraak en onderzoek
Centrum voor Diagnostiek bloedprikken

Belangrijke informatie

Moet u binnenkort bloed laten prikken?

Bereid u dan goed voor:

  • Maak zelf een afspraak voor bloedafname via www.mijnVieCuri.nl. In een video en handleiding vindt u uitleg hoe u zelf een afspraak kunt maken:
  • Heeft u vraag over bloedafname? Kijk hier of uw vraag op deze pagina wordt beantwoord. 
  • Heeft u een afspraak om bij VieCuri Venlo of VieCuri Venray bloed te laten prikken? Kom dan niet te vroeg. U kunt zich maximaal 15 minuten voor uw afspraak aanmelden bij de aanmeldzuil. U kunt zich aanmelden door uw ziekenhuispas bij de zuil te laten scannen of uw geboortedatum in te voeren.

  • Maakt u een afspraak voor een kind jonger dan 5 jaar? U kunt alleen terecht bij VieCuri Venlo of VieCuri Venray. Hiervoor moet u een afspraak maken. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven dat de afspraak is voor een kind jonger dan 5 jaar. Er wordt dan ook meer tijd gereserveerd voor de afspraak.
  • Heeft u COVID-klachten? Moet u bloed laten prikken maar bent u COVID-positief getest, wacht u op de uitslag van een COVID-test of bent u in quarantaine/thuisisolatie? Dan kunt u niet terecht bij de ziekenhuislocaties in Venlo of Venray. Neem eerst telefonisch contact op met uw huisarts of specialist die het bloedonderzoek voor u heeft aangevraagd. In overleg met uw huisarts of specialist wordt gekeken wat voor u de beste optie is.

  • Neem altijd uw ziekenhuispas en een geldig legitimatiebewijs mee als u bloed laat prikken. 

 

Priklocaties gesloten tijdens feestdagen

Tijdens deze feestdagen zijn onze priklocaties gesloten: Kerstmis (25 en 26 december), Nieuwjaarsdag (1 januari), Pasen (zondag en maandag), Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaart (donderdag) en Pinksteren (zondag en maandag).

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken