Contact

Locatie Venlo

routenummer 71

(077) 320 55 55

 

Let op: bovenstaand telefoonnummer is het centrale nummer van het ziekenhuis. U krijgt eerst een centralist aan de lijn, daarna wordt u doorverbonden naar de polikliniek. 

 

Locatie Venlo

routenummer 91

(077) 320 55 55

 

Let op: bovenstaand telefoonnummer is het centrale nummer van het ziekenhuis. U krijgt eerst een centralist aan de lijn, daarna wordt u doorverbonden naar de polikliniek. 

Panoramafoto van de belevingstuin

Oncologiecentrum

Het Oncologiecentrum biedt u gespecialiseerde oncologische zorg. Zowel poliklinisch, klinisch als in dagbehandeling vindt hier de behandeling en begeleiding bij kanker plaats door de oncologen en de hematologen. Er is een nauwe samenwerking met collega specialisten binnen VieCuri, het Integraal Kankercentrum Zuid (IKZ) en met het Radiotherapeutische Centrum Maastro.

 

De oncologen en hematologen worden ondersteund door gespecialiseerde verpleegkundigen, de oncologieverpleegkundigen. Zij coördineren en begeleiden u in de fase tijdens en na de cytostaticabehandeling op de Oncologische Dagbehandeling.

 

Filmpjes

Bekijk hier het filmpje over het Oncologiecentrum ter gelegenheid van de Oncologieconferentie 2017

 

Bekijk hier het filmpje over het Oncologiecentrum VieCuri '10 jaar oncologie'  

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken