Urologie
Contact Urologie

Locatie Venlo

routenummer 67

(077) 320 68 33

 

Locatie Venray

routenummer 44

(0478) 52 26 01

Locatie Venlo

routenummer 93

(077) 320 69 26

Patiënt bij balie polikliniek

Urologie in VieCuri

Het specialisme Urologie in VieCuri werkt  poliklinisch en klinisch op zowel de locatie Venlo als de locatie Venray.
 

Polikliniek

Als u een afspraak heeft met een uroloog komt u op onze polikliniek.

Samen met de urologen werken op de polikliniek urologie diverse gespecialiseerde verpleegkundigen, die eigen spreekuren houden zoals in het menu onder het kopje speciale spreekuren verder toegelicht wordt.


De vakgroep bestaat uit allround urologen met elk een eigen aandachtsgebied. Soms zijn er co-assistenten (studenten in opleiding tot arts) die binnen de vakgroep stage lopen om kennis te maken met het vakgebied Urologie.
 

Venlo, Venray en Panningen

Alle urologen werken zowel in Venray als in Venlo, en op beide locaties worden zowel algemene als speciale spreekuren gehouden.


Ook kunt u terecht op onze Regiopoli in Panningen. U hoeft zodoende niet meer voor alle ziekenhuisafspraken naar VieCuri in Venlo of Venray te reizen, maar kunt u ook in Panningen terecht.

 

Verpleegafdeling

De verpleegafdeling Urologie is gestart met het programma 'Meer tijd voor de patiënt'. Dit is een programma waarin verpleegkundigen worden toegerust om de eigen afdeling goed te organiseren en te verbeteren. In het tweede kwartaal van 2014 steeg de tijd voor directe patiëntenzorg van 18% naar 41% met name door de onnodige verstoringen voor de verpleegkundigen te verminderen.

 

Samenwerkingsverband Laurentius Ziekenhuis

De vakgroep Urologie van VieCuriwerkt samen met de vakgroep Urologie van Laurentius Ziekenhuis in Roermond, zowel in praktische zin bij de waarneming als in wetenschappelijke zin.

 

Ook is er gezamenlijk een eigen website ontwikkeld www.uro.nl. Hier is een uitgebreid scala aan informatie te vinden over ziektebeelden, behandelingswijzen en folders op urologisch gebied.

Scroll voor meer informatie