Urologie

Contact Urologie

Locatie Venlo

routenummer 68

(077) 320 68 33

 

Locatie Venray

routenummer 44

(0478) 52 26 01

Locatie Venlo

routenummer 93

(077) 320 69 26

Patiënt bij balie polikliniek

Urologie in VieCuri

Het specialisme Urologie in VieCuri werkt  poliklinisch en klinisch op zowel de locatie Venlo als de locatie Venray.
 

Polikliniek

Als u een afspraak heeft met een uroloog komt u op onze polikliniek.

Samen met de urologen werken op de polikliniek Urologie diverse gespecialiseerde verpleegkundigen, die eigen spreekuren houden zoals in het menu onder het kopje speciale spreekuren verder toegelicht wordt.


De vakgroep bestaat uit allround urologen met elk een eigen aandachtsgebied. Soms zijn er co-assistenten (studenten in opleiding tot arts) die binnen de vakgroep stage lopen om kennis te maken met het vakgebied Urologie.
 

Venlo, Venray en Panningen

Alle urologen werken zowel in Venray als in Venlo, en op beide locaties worden zowel algemene als speciale spreekuren gehouden.


Ook kunt u terecht op onze Regiopoli in Panningen. U hoeft zodoende niet meer voor alle ziekenhuisafspraken naar VieCuri in Venlo of Venray te reizen, maar kunt u ook in Panningen terecht.

 

Verpleegafdeling

De verpleegafdeling Urologie is continue bezig om de eigen afdeling goed te organiseren en te verbeteren. Op deze manier weten we tijd vrij te maken die we voor directe patiëntenzorg kunnen inzetten.

Voor de dagelijkse gang van zaken is op de afdeling een Physician assistent  aanwezig. Zij loopt dagelijks visite op de afdeling en overlegt met de urologen over uw behandelplan. De uroloog is altijd eindverantwoordelijk. De urologen lopen 1 keer per week de visite.

Heeft u vragen stel ze gerust aan de verpleegkundigen op de afdeling en de PA.

Samenwerkingsverband Laurentius Ziekenhuis

 

De vakgroep Urologie van VieCuri werkt samen met de vakgroep Urologie van Laurentius Ziekenhuis in Roermond, zowel in praktische zin bij de waarneming als in wetenschappelijke zin.

 

Prostaatkankercentrum Zuid
Hét centrum voor regionale prostaatkankerzorg
Prostaatkankercentrum Zuid is vanaf 1 juli 2019 hét centrum in Limburg en Zuidoost-Brabant op het gebied van prostaatkankerzorg. Prostaatkankercentrum Zuid is een samenwerkingsverband van de vakgroepen urologie van vijf ziekenhuizen: Elkerliek Ziekenhuis, Laurentius Ziekenhuis, Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum en Zuyderland Medisch Centrum. Hierdoor kunt u als patiënt in uw eigen regio terecht voor de beste prostaatkankerzorg. Meer informatie over het Prostaatkankercentrum vindt u op de website en leest u in het persbericht.

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer