Dialyse

Contact

Locatie Venlo

routenummer 45 (eigen ingang)

(077) 320 59 15

 

Locatie Venray

routenummer 91

(077) 320 65 89

Vakantiedialyse

Dialyse is geen belemmering om op vakantie te gaan. Wel vragen vakantiedialysecentra een verklaring van uw arts dat het medisch gezien verantwoord is dat u als gast komt dialyseren. Als de dialyseplaats geregeld is kunt u gaan boeken. Het is mogelijk uw vakantie zelf te organiseren maar ook kunt u georganiseerd met de Nierstichting op reis gaan.

 

Gastdialyse

Andersom is het ook mogelijk om bij ons als gast te komen dialyseren. Ons dialysecentrum beschikt over moderne apparatuur waarop alle dialysebehandelingen mogelijk zijn. Ook HDF/HF online behoort tot de mogelijkheden.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken