Dialyse

Contact

Locatie Venlo

routenummer 45 (eigen ingang)

(077) 320 59 15

 

Locatie Venray

routenummer 91

(077) 320 65 89

Dialyse

De belangrijkste functie van de nieren is het produceren van urine, waarbij afvalstoffen en vocht uit het lichaam worden verwijderd. Als uw nieren niet voldoende werken, kan dialyse noodzakelijk zijn.

 

De dialyse afdeling van VieCuri biedt alle mogelijke nierfunctievervangende behandelingen voor patiënten met nierziekten, thuis èn in het ziekenhuis. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons in een hoog vaandel. Onze dialyseafdeling wil graag een belangrijke rol vervullen in nieuwe ontwikkelingen. Een verbetering van de kwaliteit van zorg voor de patiënt staat hierbij voorop.

 

 

 

Ons Dialysecentrum

Wij bieden dialyse aan op de locatie Venlo en Venray en hebben in totaal 35 dialyse stoelen. 

 

Wij ondersteunen u in de periode vóór de dialyse (predialyse) en ook tijdens de dialyse.  Hemodialyse en peritoneaaldialyse zijn beide vormen van een 

nierfunctievervangende therapie die wij aanbieden. Lees voor meer informatie verder op deze website.

Ook geven wij voorlichting, begeleiding en nazorg met betrekking tot een niertransplantatie. De operatie zelf wordt in een ander ziekenhuis uitgevoerd.

  

Nierpatiëntenvereniging

Ons Dialysecentrum onderhoudt goed contact nierpatiëntenvereniging Sint Maarten. Deze vereniging behartigt de belangen van (pre)dialysepatiënten, getransplanteerde nierpatiënten en/of hun partners en ouders in het verzorgingsgebied van het Viecuri Medisch Centrum.

Klik hier om naar de website van de nierpatiëntenvereniging te gaan.

Keurmerken
logo keurmerk JCI

Specialisten

Bekijk alle specialisten
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken