Dialyse

Contact

Locatie Venlo

routenummer 45 (eigen ingang)

(077) 320 59 15

 

Locatie Venray

routenummer 91

(077) 320 65 89

Dialyse

De belangrijkste functie van de nieren is het maken van urine, waarbij afvalstoffen en vocht uit het lichaam worden verwijderd. Als uw nieren niet voldoende werken, kan dialyse noodzakelijk zijn.

 

De dialyse afdeling van VieCuri biedt nierfunctievervangende behandelingen voor patiënten met nierziekten, thuis èn in het ziekenhuis. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en gastvrijheid vinden wij heel erg belangrijk. Onze dialyseafdeling wil graag een belangrijke rol vervullen in nieuwe ontwikkelingen. Een verbetering van de kwaliteit van zorg voor de patiënt staat hierbij voorop.

 

Nierpatiëntenvereniging

Ons Dialysecentrum onderhoudt goed contact met nierpatiëntenvereniging Sint Maarten. Deze vereniging behartigt de belangen van (pre)dialysepatiënten, getransplanteerde nierpatiënten en/of hun partners en ouders in het verzorgingsgebied van het VieCuri Medisch Centrum.

Ook biedt de vereniging de gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten. En organiseren ze informatieavonden waarbij verschillenden onderwerpen aan bod komen.

 

Klik hier om naar de website van de nierpatiëntenvereniging te gaan.

Keurmerken
logo keurmerk JCI

Specialisten

Bekijk alle specialisten
Scroll voor meer informatie