Dialyse

Contact

Locatie Venlo

routenummer 45 (eigen ingang)

(077) 320 59 15

 

Locatie Venray

routenummer 91

(077) 320 65 89

Dialyse

De belangrijkste functie van de nieren is het maken van urine, waarbij afvalstoffen en vocht uit het lichaam worden verwijderd. Als uw nieren niet voldoende werken, kan dialyse noodzakelijk zijn.

 

De dialyse afdeling van VieCuri biedt nierfunctievervangende behandelingen voor patiënten met nierziekten, thuis èn in het ziekenhuis. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en gastvrijheid vinden wij heel erg belangrijk. Onze dialyseafdeling wil graag een belangrijke rol vervullen in nieuwe ontwikkelingen. Een verbetering van de kwaliteit van zorg voor de patiënt staat hierbij voorop.

 

 

  

Nierpatiëntenvereniging

Ons Dialysecentrum onderhoudt goed contact met nierpatiëntenvereniging Sint Maarten. Deze vereniging behartigt de belangen van (pre)dialysepatiënten, getransplanteerde nierpatiënten en/of hun partners en ouders in het verzorgingsgebied van het VieCuri Medisch Centrum.

Ook biedt de vereniging de gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten. En organiseren ze informatieavonden waarbij verschillenden onderwerpen aan bod komen.

 

Klik hier om naar de website van de nierpatiëntenvereniging te gaan.

Keurmerken
logo keurmerk JCI

Specialisten

Bekijk alle specialisten
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken