Sportgeneeskunde

Contact Sportgeneeskunde

(0478) 52 27 74

sportgeneeskunde@viecuri.nl

Vul het contactformulier in.

Vul het aanvraagformulier in.

Vul het aanvraagformulier in.

Header Sportgeneeskunde- hockey

Sportblessure

Een goede diagnose is de snelste weg naar herstel.

Heeft u een (sport)blessure maar weet u niet wat de oorzaak is en hoe u de blessure kunt behandelen? De sportartsen van Sportgeneeskunde VieCuri stellen een snelle en betrouwbare diagnose.

 

Direct terecht bij polikliniek Sportgeneeskunde VieCuri?

Deze polikliniek kan door iedereen met een sportblessure worden bezocht met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Er is een nauwe samenwerking van de sportartsen met orthopedisch chirurgen en andere specialismen binnen VieCuri. Een diagnose kan snel worden gesteld, aanvullend onderzoek kan worden ingepland en het juiste behandelplan wordt opgesteld.

U kunt voor een blessureconsult binnen 1 week terecht op het spreekuur bij VieCuri in Venlo, Venray of Roermond (Laurentius ziekenhuis).

 

Kosten

Blessureconsulten vallen in het basispakket.

 

Afspraak?

Voor een blessureconsult heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of een medisch specialist.

 

Contact

Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Sportarts behandelt knieblessure

 

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken