Contact
Parkeerplaats Venlo

Locatie Venlo

Op het parkeerterrein van VieCuri locatie Venlo geldt betaald parkeren.  De parkeerkosten zijn € 0,25 per 10 minuten. Het maximale dagtarief  is € 6.00. Het dagtarief geldt alleen als u de auto de hele dag laat staan dus niet bij tussentijds gaan en komen. De betaalautomaten kunt u vinden aan de buitenzijde van onze hoofdingang en bij het Geboortecentrum. U kunt betalen met de PIN of contant.

 

Brengen en halen

Mocht u een naaste willen brengen of weer ophalen? Wanneer u binnen 20 minuten onze parkeerplaats weer verlaat betaalt u geen parkeerkosten. U kunt dan dus gratis uitrijden.

 

Ontheffing parkeerkosten

In bijzondere gevallen is het mogelijk dat ontheffing van parkeerkosten wordt verleend.  Deze mogelijkheid is van toepassing wanneer:

 • u twee maanden of langer minimaal drie keer per week het ziekenhuis moet bezoeken voor therapie of behandeling;
 • Mantelzorgers werkzaamheden overnemen van personeel uit de poliklinieken; 
 • uw kind in het ziekenhuis opgenomen is;
 • u waakt bij uw naaste. 

U kunt een parkeerpas aanvragen via de verpleegafdeling of polikliniek waar u of uw naaste wordt behandeld of via de Afdeling Kindergeneeskunde (voor ouders/verzorgers).

Ophalen en verlengen van de parkeerpas gaat via het Informatiepunt Centrale Plein bij de hoofdingang. Voor ontvangst en gebruik van de pas geldt een borgsom van  € 50,- (bij verlies of diefstal).
 

Heeft u een invalidenkaart van VieCuri of van de gemeente? 

Onze invalideparkeerplaatsen zijn dicht bij de ingang van het ziekenhuis. Hier staan zo nodig rolstoelen voor u klaar. Een rolstoel heeft een borg van € 2,-.

 

Slecht ter been?

U kunt op locatie Venlo gebruik maken van onze parkeertaxi of van onze politaxi.

 

Oplaadpalen elektrische auto

Op het parkeerterrein zijn acht parkeerplekken voorzien van een oplaadpaal voor een elektrische auto. U kunt uw auto opladen terwijl u VieCuri bezoekt. U kunt hier alleen parkeren als u gebruik maakt van de oplaadpaal. De oplaadpalen zijn geschikt voor alle soorten abonnementen.  

 

De weg vinden in het ziekenhuis

De gastdames of -heren of de medewerkers van de receptie helpen u graag. De gastdames en -heren zijn op werkdagen aanwezig om u te helpen. U vindt ook een routebord in de centrale hal. De nummers op de bewegwijzeringsborden in het ziekenhuis wijzen u vervolgens de weg.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

 • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
 • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
 • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
 • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
 • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
 • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
 • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
 • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
 • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer