Contact
Parkeerplaats Venlo

Locatie Venlo

Op het parkeerterrein van VieCuri locatie Venlo geldt betaald parkeren.  De parkeerkosten zijn € 0,25 per 10 minuten. Het maximale dagtarief  is € 6.00. Het dagtarief geldt alleen als u de auto de hele dag laat staan dus niet bij tussentijds gaan en komen. De betaalautomaten kunt u vinden aan de buitenzijde van onze hoofdingang en bij het Geboortecentrum. U kunt betalen met de PIN of contant.

 

Brengen en halen

Mocht u een naaste willen brengen of weer ophalen? Wanneer u binnen 20 minuten onze parkeerplaats weer verlaat betaalt u geen parkeerkosten. U kunt dan dus gratis uitrijden.

 

Ontheffing parkeerkosten

In bijzondere gevallen is het mogelijk dat ontheffing van parkeerkosten wordt verleend.  Deze mogelijkheid is van toepassing wanneer:

  • u twee maanden of langer minimaal drie keer per week het ziekenhuis moet bezoeken voor therapie of behandeling;
  • Mantelzorgers werkzaamheden overnemen van personeel uit de poliklinieken; 
  • uw kind in het ziekenhuis opgenomen is;
  • u waakt bij uw naaste. 

U kunt een parkeerpas aanvragen via de verpleegafdeling of polikliniek waar u of uw naaste wordt behandeld of via de Afdeling Kindergeneeskunde (voor ouders/verzorgers).

Ophalen en verlengen van de parkeerpas gaat via het Informatiepunt Centrale Plein bij de hoofdingang. Voor ontvangst en gebruik van de pas geldt een borgsom van  € 50,- (bij verlies of diefstal).
 

Heeft u een invalidenkaart van VieCuri of van de gemeente? 

Onze invalideparkeerplaatsen zijn dicht bij de ingang van het ziekenhuis. Hier staan zo nodig rolstoelen voor u klaar. Een rolstoel heeft een borg van € 2,-.

 

Slecht ter been?

U kunt op locatie Venlo gebruik maken van onze parkeertaxi of van onze politaxi.

 

Oplaadpalen elektrische auto

Op het parkeerterrein zijn acht parkeerplekken voorzien van een oplaadpaal voor een elektrische auto. U kunt uw auto opladen terwijl u VieCuri bezoekt. U kunt hier alleen parkeren als u gebruik maakt van de oplaadpaal. De oplaadpalen zijn geschikt voor alle soorten abonnementen.  

 

De weg vinden in het ziekenhuis

De gastdames of -heren of de medewerkers van de receptie helpen u graag. De gastdames en -heren zijn op werkdagen aanwezig om u te helpen. U vindt ook een routebord in de centrale hal. De nummers op de bewegwijzeringsborden in het ziekenhuis wijzen u vervolgens de weg.

Scroll voor meer informatie