Contact
Parkeerplaats Venlo

Locatie Venlo

Op het parkeerterrein van VieCuri locatie Venlo geldt betaald parkeren.  De parkeerkosten zijn € 0,25 per 10 minuten. Het maximale dagtarief  is € 6.00. Het dagtarief geldt alleen als u de auto de hele dag laat staan dus niet bij tussentijds gaan en komen. De betaalautomaten kunt u vinden aan de buitenzijde van onze hoofdingang en bij het Geboortecentrum. U kunt betalen met de PIN of contant.

 

Brengen en halen

Mocht u een naaste willen brengen of weer ophalen? Wanneer u binnen 20 minuten onze parkeerplaats weer verlaat betaalt u geen parkeerkosten. U kunt dan dus gratis uitrijden.

 

Ontheffing parkeerkosten

In bijzondere gevallen is het mogelijk dat ontheffing van parkeerkosten wordt verleend.  Deze mogelijkheid is van toepassing wanneer:

  • u twee maanden of langer minimaal drie keer per week het ziekenhuis moet bezoeken voor therapie of behandeling;
  • Mantelzorgers werkzaamheden overnemen van personeel uit de poliklinieken; 
  • uw kind in het ziekenhuis opgenomen is;
  • u waakt bij uw naaste. 

U kunt een parkeerpas aanvragen via de verpleegafdeling of polikliniek waar u of uw naaste wordt behandeld of via de Afdeling Kindergeneeskunde (voor ouders/verzorgers).

Ophalen en verlengen van de parkeerpas gaat via het Informatiepunt Centrale Plein bij de hoofdingang. Voor ontvangst en gebruik van de pas geldt een borgsom van  € 50,- (bij verlies of diefstal).
 

Heeft u een invalidenkaart van VieCuri of van de gemeente? 

Onze invalideparkeerplaatsen zijn dicht bij de ingang van het ziekenhuis. Hier staan zo nodig rolstoelen voor u klaar. Een rolstoel heeft een borg van € 2,-.

 

Slecht ter been?

U kunt op locatie Venlo gebruik maken van onze parkeertaxi of van onze politaxi.

 

Oplaadpalen elektrische auto

Op het parkeerterrein zijn acht parkeerplekken voorzien van een oplaadpaal voor een elektrische auto. U kunt uw auto opladen terwijl u VieCuri bezoekt. U kunt hier alleen parkeren als u gebruik maakt van de oplaadpaal. De oplaadpalen zijn geschikt voor alle soorten abonnementen.  

 

De weg vinden in het ziekenhuis

De gastdames of -heren of de medewerkers van de receptie helpen u graag. De gastdames en -heren zijn op werkdagen aanwezig om u te helpen. U vindt ook een routebord in de centrale hal. De nummers op de bewegwijzeringsborden in het ziekenhuis wijzen u vervolgens de weg.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken