Patiënt in wachtruimte

Parkeertaxi's niet beschikbaar

Datum: 14 september 2023

Helaas zijn onze parkeertaxi's op dit moment kapot. Er rijden daardoor geen vrijwilligers rond op de parkeerplaats om u van uw auto naar de hoofdingang te brengen en weer terug.

 

Uiteraard kunt u wel gebruik maken van de kiss & ride aan de Tegelseweg en daarna de auto parkeren. Vanaf de hoofdingang kunt u, zoals u dat gewend bent, met de politaxi's naar de juiste afdeling worden gebracht.

 

Het is nog niet bekend wanneer er weer gebruik gemaakt kan worden van de parkeertaxi's. We hopen dat we onze patiënten zo snel mogelijk weer van dienst kunnen zijn!

Afbeelding parkeertaxi met bushokje
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken