Patiënt in wachtruimte

Koninklijke onderscheiding radioloog dr. Gé Hoffland

Datum: 28 maart 2017

Op maandag 27 maart is dr. Gé Hoffland, radioloog in VieCuri Medisch Centrum, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
 
Hoffland ontving deze onderscheiding voor zijn talrijke werkzaamheden ten behoeve van de ontwikkeling van zijn vakgebied en de verbetering van de kwaliteit van zorg. In het bijzonder zijn betrokkenheid bij diverse commissies van de Nederlandse Vereniging van Radiologen, werkzaamheden voor het Regionaal Tuchtcollege voor Gezondheidszorg Eindhoven, de Vereniging Medische Staf van VieCuri en de Commissie Kwaliteit & Veiligheid van VieCuri. Maar ook voor zijn inspanningen om de zorg en het ziekenhuis meer onder de aandacht te brengen in de regio. Dit door middel van zijn voorzitterschap van het publieksevenement VieCuri Matinee en het vice-voorzitterschap bij VieCuri’s vriendenstichting VieAmi.
 
Burgemeester Wilma Delissen van gemeente Peel en Maas overhandigde deze onderscheiding ten overstaan van vele collega’s, familieleden en andere betrokkenen. VieCuri feliciteert Gé Hoffland met deze meer dan verdiende en eervolle onderscheiding.

 

Bekijk hier het profiel van Gé Hoffland. 

 

foto koninklijke onderscheiding Gé Hoffland

Gé Hoffland samen met zijn echtgenote.
dr. G.A. Hoffland

 
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer