Nieuwsberichten
Patiënt in wachtruimte

Nieuws

Logo organisatie CAG Venlo

VieCuri organiseert toonaangevend symposium over coronair angiogram

15 februari 2018 |    bijeenkomsten
Vrijdag 13 april vindt in Venlo voor de 14e keer het symposium ‘Diagnostische Coronair Angiografie: een opleiding waard!’ plaats. Dit symposium wordt zeer hoog gewaardeerd door cardiofysiologisch laboranten en cardiologen (in opleiding). Bijzonder zijn de live verbindingen met de hartkatheterisatiekamers in het ziekenhuis.
Lees verder

Hoormarkt en informatiebijeenkomst over (slecht) horen

22 september 2017 |    bijeenkomsten
Op 12 oktober 2017 organiseert Stichting Hoormij in samenwerking met VieCuri een Hoormarkt en een informatiebijeenkomst over (slecht) horen en 'tinnitus' (oorsuizen) in het bijzonder.
Lees verder
oor

Beroepenavond

17 januari 2017 |    werken & leren, bijeenkomsten
Dinsdag 7 en donderdag 9 februari organiseert VieCuri een Beroepenavond waar middelbare scholieren kennis kunnen maken met de verschillende beroepen die er in een ziekenhuis zijn. De jongeren krijgen een ‘kijkje in de keuken’ van een beroep naar keuze.
Lees verder

Nationale Dag van de Plastische Chirurgie

11 november 2016 |    bijeenkomsten
Op 25 november biedt VieCuri Mooi een uniek kijkje achter de schermen op de 5e 'Nationale Dag van de Plastische Chirurgie!' Centraal thema dit jaar is Huid.
Lees verder

Succesvolle Beroepenavond

26 februari 2016 |    werken & leren, bijeenkomsten
Dinsdag 23 februari vond voor de eerste keer een Beroepenavond plaats in VieCuri. Ruim 300 VMBO, HAVO en VWO leerlingen en hun ouders hebben deze avond een ‘kijkje in de keuken’ van het ziekenhuis gekregen. De jongeren werden voorgelicht over een beroep naar keuze; de ouders werden geïnformeerd over het ziekenhuis en de arbeidsmarkt.
Lees verder
Scroll voor meer informatie