Wondzorgconsulentes

Informatieavond: Borstkanker, hoe nu verder?

Plastisch chirurgen dr. An Deliaert en drs. Sawor geven samen met chirurg-oncoloog dr. Thomas Schok op dinsdag 10 oktober 2023 om 18.00 uur een informatieavond over de weg die een borstkankerpatiënt kan bewandelen. Deze informatieavond wordt georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is, maar ook voor patiënten en andere betrokkenen die met borstkanker te maken hebben. De avond zal plaatsvinden in het auditorium van VieCuri Medisch Centrum in Venlo.

 

 Wat is een borstreconstructie?
Tijdens deze avond wordt uitgebreid besproken wat een borstreconstructie inhoudt, welke methodes er zijn en of iemand hiervoor in aanmerking kan komen. De aanwezigen worden meegenomen in de voor- en nadelen van elke behandeling, patiëntervaringen worden gedeeld net als de resultaten. 

 

Borstkanker, wat nu?
Tijdens deze avond geven de artsen in het kort weer wat het beeld van borstkanker is in en rondom de gemeente Venlo. Ook wordt besproken wat een patiënt van binnenkomst tot na een mogelijke operatie kan ervaren met bijbehorend palet van borstreconstructies. Begin dit jaar ontving VieCuri de STZ erkenning ‘topklinisch’ voor het gehele en complete palet dat de plastisch chirurgen op het gebied van borstreconstructies aanbieden. Topklinisch betekent dat dit bovengemiddeld complexe zorg is, waarbij de patiëntenzorg verweven is met opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

 

Ter afsluiting kunnen vragen gesteld worden aan de specialisten.

 

Aanmelden
Tot en met maandag 9 oktober 2023 kan iedereen zich aanmelden via de website van VieCuri, www.viecuri.nl/informatieavond-borstkanker of telefonisch via de poli plastische chirurgie van het VieCuri Medisch Centrum te Venlo, 077 – 320 68 65. Aanmelden is verplicht en vol is vol.

 

Aanmelden

Scroll voor meer informatie