Wondzorgconsulentes

Webinar Long Covid en Naasten

Als naaste van iemand met Long Covid komt er veel op je af. Hoe zorg je voor de ander maar ook voor jezelf? Vraag je je af hoe je het vol kunt houden, hoe je zorgt voor goede communicatie onderling maar ook naar de rest van je omgeving en hoe je als naaste zelf hulp kunt krijgen? Meld je aan voor het webinar 'Long Covid en Naasten’ op donderdag 25 november van 19.30 tot 20.30 uur. Voor mensen met Long Covid, hun naasten en andere belangstellenden.

 

Tijdens dit webinar worden vanuit verschillende invalshoeken ervaringen en tips gedeeld. Klinisch (neuro)psycholoog Eric van Balen van VieCuri Medisch Centrum gaat in op de effecten van Long Covid op de naaste en geeft adviezen voor de communicatie onderling. Maatschappelijk werker Mirjam Janssens geeft tips en adviezen voor de naaste richting zijn of haar omgeving. En ervaringsdeskundige Joris van Caulil vertelt samen met zijn partner Martine over de impact van Long Covid op hun gezin.

 

Aanmelden kan via de website.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Draag een mondneusmasker tijdens het gehele ziekenhuisbezoek
  • Kom alleen (tenzij begeleiding noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Desinfecteer regelmatig uw handen: bij binnenkomst, tijdens uw bezoek en in ieder geval na toiletbezoek
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker bij de ingang van het ziekenhuis. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer