Orthopedie

Contact Orthopedie

Afsprakenlijn 24/7

0900 81 86 (lokaal tarief)

Locatie Venlo

(077) 320 68 70 
routenummer 74
poliorthopedie@viecuri.nl

 

Locatie Venray

(0478) 52 24 46 
routenummer 11

poliorthopedie@viecuri.nl

 

Locatie Panningen

(077) 320 60 78

 

Locatie Venlo

routenummer 90Polikliniek orthopedie overleg

Orthopedie

Het specialisme Orthopedie behandelt patiënten met klachten op het gebied van het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat omvat dat deel van het lichaam dat essentieel is voor het bewegen, zoals het skelet, de spieren en gewrichten.

 

De Orthopedisch chirurg.

De orthopedisch chirurg ziet mensen met allerlei klachten van botten, spieren, pezen en/of gewrichten. Afhankelijk van de klacht en de oorzaak kan de orthopedisch chirurg u een behandeling voorstellen. Dat kan een conservatieve behandeling (zonder operatie) zijn, zoals een aangepaste schoen, gips of spierversterkende oefeningen. De andere optie is een operatieve behandeling, zoals een kunstheup of knie, een kijkoperatie of pees herstel.

 

Het werkgebied van de orthopeed heeft overlap met andere specialisaties, zoals plastische chirurgie, traumatologie en reumatologie. Wij hebben samenwerkingsverbanden met deze specialisaties om de patiënten zo goed mogelijk te behandelen.

 

Hier ziet u welke orthopeden in het VieCuri werken.

 

 

Bekijk de actuele wachttijden.

Keurmerken
logo keurmerk JCI

Specialisten

Bekijk alle specialisten
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken