Interne Geneeskunde

Contact Interne Geneeskunde

Locatie Venlo

Centrum voor Diagnostiek,

routenummer 91

(077) 320 51 20

(077) 320 55 55

Let op: bovenstaand telefoonnummer is het centrale nummer van het ziekenhuis. U krijgt eerst een centralist aan de lijn, daarna wordt u doorverbonden naar de polikliniek. 

 

Locatie Venlo

routenummer 42

 

Locatie Venray

Kijk op uw afsprakenbrief voor het juiste routenummer.

Locatie Venlo

routenummer 35

(077) 320 58 50

Zorgverlener met stethoschoop

Interne Geneeskunde

Het specialisme Interne Geneeskunde omvat het voorkomen, de diagnostiek en behandeling van ziekten van de inwendige organen. Het werkterrein van de internisten loopt uiteen van nierziekten, allergische aandoeningen, bloedziekten, infectieziekten, ouderenzorg, maag- darm- en leverziekten tot stofwisselingsstoornissen, kanker en ziekten die met hormonen te maken hebben. Juist omdat het vakgebied zo breed is, hebben veel internisten zich gespecialiseerd in bepaalde aandoeningen.


Internisten zorgen vaak voor de coördinatie en afstemming van zorg, wanneer er verschillende specialisten bij de behandeling betrokken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de zorgverlening in het behandeltraject van kanker. Of aan situaties waar mensen voor meerdere (chronische) ziekten behandeld worden met een veelheid aan medicijnen. Een internist opereert niet, maar behandelt met medicijnen en kan adviezen geven.

Direct naar:

Keurmerken
logo keurmerk JCI

Specialisten

Bekijk alle specialisten
Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken