Patiënt staat aan de balie op een polikliniek en overhandigt de ziekenhuispas aan de spreekuurassistente

Ziekenhuispas

Voor een afspraak of onderzoek in het ziekenhuis heeft u een geldige ziekenhuispas nodig.

Ziekenhuispas laten maken

U kunt een ziekenhuispas laten maken bij het Informatiepunt Centrale Plein in Venlo en Venray. De pas is op alle locaties te gebruiken. Op onze regiopoli's kunt u geen ziekenhuispas laten maken. U kunt uw pas op de volgende momenten laten maken:

 

Venlo:

  • Maandag t/m vrijdag: 06.30 tot 21.00 uur
  • Zaterdagen: 08.00 tot 18.30 uur
  • Zondagen en feestdagen: 11.00 tot 18.30 uur

Venray:

  • Maandag t/m vrijdag: 06.30 tot 17.00 uur

Wat neemt u mee?

Om de ziekenhuispas te laten maken heeft u een officieel identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) nodig. En ook een bewijs van inschrijving bij uw zorgverzekering, bijvoorbeeld het polisblad of de (digitale) zorgpas van uw zorgverzekering. Deze vindt u in de app van uw zorgverzekeraar en kunt u aan onze medewerker tonen.  

Zelf uw ziekenhuispas aanvragen

De identificatieplicht brengt met zich mee dat patiënten alleen voor zichzelf en hun kinderen onder de 14 jaar een ziekenhuispas kunnen laten maken. Er kan dus geen pas voor andere personen worden aangevraagd.

Beperkte geldigheid

Uw ziekenhuispas heeft een beperkte geldigheid. De vervaldatum vindt op de voorzijde van uw pas. Mocht u onverhoopt op een van onze regiopoli's komen met een verlopen ziekenhuispas, dan kunnen wij u ook helpen wanneer u ons een geldig legitimatiebewijs toont.

scroll terug naar boven