Borstexpertisecentrum

Contact

Locatie Venlo

routenummer 71

(077) 320 68 80

Zorgverleners met gekleurde bloemen

Zorg voor borstkanker

Wie zijn wij?

Het Borstexpertisecentrum is een plek binnen VieCuri waar verschillende specialisten nauw samenwerken om de juiste behandeling te kunnen geven als de diagnose borstkanker is gesteld. Deze samenwerking maakt de zorg beter en efficiënter: kortere wachttijden, zo mogelijk alle onderzoek op één dag en dat alles met een zeer persoonlijke benadering. 

 

Borstkanker

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Helaas wordt bijna één op de acht vrouwen door deze ziekte getroffen. Gelukkig kan, zeker als in een vroeg stadium de diagnose gesteld wordt, borstkanker steeds beter behandeld worden.

 

Vrouw met een pink ribbon

Expertisecentrum Mammareconstructies

Naast het borstexpertisecentrum heeft VieCuri ook het Expertisecentrum Mammareconstructies.  

In dit expertisecentrum bieden de plastisch chirurgen alle mogelijke manieren van borstreconstructies aan. De plastische chirurg bespreekt met de patiënt de behandelmethoden en de mogelijkheden van borstreconstructie

 

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis.

Dat betekent dat er naast basiszorg ook zeer gespecialiseerde zorg wordt aangeboden die niet in elk ziekenhuis beschikbaar is. Daarnaast is VieCuri een opleidingsziekenhuis en wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht om de patiëntenzorg te verbeteren. Het borstexpertisecentrum en expertisecentrum Mammacontructies van VieCuri is een voorbeeld van topklinische zorg waarvoor patiënten van ver buiten de regio voor naar VieCuri komen. Lees hier meer over VieCuri als topklinisch ziekenhuis.

Keurmerken
logo keurmerk JCI

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken