Welkomsthal Venlo

VieCuri Patiëntenpanel

VieCuri vindt het belangrijk om te weten wat patiënten verwachten en wat ze vinden van onze zorg. Zo kunnen we de mening en ervaring van de patiënt benutten in ons werk. De uitkomsten zijn voor ons een bron van informatie en inspiratie en kunnen leiden tot betere dienstverlening. Met behulp van het VieCuri Patiëntenpanel willen we onze (toekomstige) patiënten, bezoekers en inwoners in en rondom Venlo en Venray een duidelijk stem geven in onze organisatie. Leden van het panel dragen zo bij aan de verbetering van de zorg van VieCuri.

 

Deelname aan het panel is geheel vrijblijvend. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u deelneemt aan een panelonderzoek. Vier tot zes keer per jaar ontvangt u een e-mailuitnodiging met een online vragenlijst over uiteenlopende onderwerpen. Denk aan vraagstukken op het gebied van zorg en behandeling, maar ook over onze nieuwbouw, fusieplannen of de herinrichting van ons parkeerterrein. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld niet meer dan vijf minuten. Alle antwoorden zijn anoniem.

 

De uitkomsten van het panelonderzoek worden gedeeld met de Cliëntenraad. Deze raad behartigt de gemeenschappelijke belangen van patiënten van ons ziekenhuis en adviseert de leiding van het ziekenhuis gevraagd en ongevraagd over onderwerpen die voor een grote groep patiënten van belang zijn. De uitkomsten gebruikt zij in haar advies richting het bestuur. Door deel te nemen aan het VieCuri patiëntenpanel kunt u direct invloed uitoefenen op de standpunten van de Cliëntenraad.

 

Als panellid vertellen we u natuurlijk ook wat VieCuri met de resultaten doet. De resultaten worden op de panelwebsite met u gedeeld. Per e-mail ontvangt u een melding als de resultaten erop staan. Benieuwd naar de resultaten van eerdere onderzoeken? U kunt ze hier terugvinden.

 

Meld u hier aan voor het VieCuri Patiëntenpanel

 

Als u op deze paarse knop hierboven klikt, komt u op de speciaal daartoe ingerichte panelwebsite terecht. Klik op "Aanmelden" om u als lid van het Patiëntenpanel aan te melden.

 

 Patientenpanel-infographic

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Draag een mondneusmasker tijdens het gehele ziekenhuisbezoek
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker bij de ingang van het ziekenhuis. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis. 
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer