Nieuwsberichten
Patiënt in wachtruimte

Nieuws

Afbeelding van Moniek Latten tijdens dialyse

Baarlose Moniek gezicht van campagne Nierstichting

24 juli 2019 |    innovatie, sponsoring
Moniek is nierpatiënt en moet drie keer per week enkele uren naar ziekenhuis VieCuri om te dialyseren.
Lees verder

Geslaagde middag voor kinderen met diabetes

10 november 2016 |    VieAmi, sponsoring, kinderen & jeugd
Onlangs organiseerden de diabetesverpleegkundigen een leuke activiteit voor kinderen met diabetes. Dit dankzij een donatie van de medewerkers en directie van MGG Netherlands uit Tegelen, die hun kerstactie van 2016 opdroegen aan vriendenstichting VieAmi.
Lees verder
diabetespatiënten bij Jump XL

Donatie voor kinderen met diabetes

11 februari 2016 |    VieAmi, sponsoring
Onlangs mocht de kinderafdeling rekenen op een geweldige donatie van MGG Netherlands locatie Tegelen voor kinderen met diabetes. MGG-medewerker Bas Konings en zijn zoon Rens overhandigden een cheque van maar liefst €793,84 aan diabetesverpleegkundigen Tonnie en Gertie en kinderarts dokter Thompson.
Lees verder

VieAmi organiseert sponsorconcert Harmonie St. Caecilia Blerick

18 juni 2015 |    VieAmi, sponsoring
Op zondag 28 juni organiseert Stichting VieAmi samen met Harmonie St. Caecilia uit Blerick een sponsorconcert. De volledige opbrengst van dit concert komt ten goede aan webcams voor de couveusesuites in het nieuwe Geboortecentrum.
Lees verder

Snoeien tegen kanker

16 juni 2015 |    sponsoring
In veel Nederlandse tuinen staan ze: prachtige hagen van de Taxus baccata. De Lionclub Venray zamelt in juni en juli snoeiafval van de Taxus baccata in, dat ingezet kan worden in de strijd tegen kanker. VieCuri verleent op locatie Venray haar medewerking aan deze actie.
Lees verder

Donatie St. Willibrordusschool voor kinderen en jongeren met diabetes

15 juni 2015 |    VieAmi, sponsoring
Een leuke activiteit voor kinderen met diabetes. Dat hadden de leerlingen en Ouderraad van basisschool St. Willibrordus uit Venlo eind vorig jaar voor ogen met de opbrengsten van hun kerstmarkt.
Lees verder

Ruim € 12.000 voor webcams couveuses

29 mei 2015 |    VieAmi, sponsoring
Met de opening van het Geboortecentrum startte VieAmi met fondsenwerving voor extra's voor patiënten waar in de reguliere financiering geen geld voor is.
Lees verder

VieAmi Golftoernooi 2015

15 mei 2015 |    VieAmi, sponsoring
Op 29 mei 2015 vindt op De Peelse Golf de tweede editie van het VieAmi Groot Medisch Golftoernooi plaats. VieAmi organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor mooie extra’s voor patiënten.
Lees verder

iPads voor dialyse-afdeling VieCuri

26 februari 2015 |    VieAmi, zorg, sponsoring
Nierpatiënten die dialyse ondergaan in VieCuri krijgen vanaf nu afleiding aangeboden in de vorm van iPads. Een prettig vooruitzicht tijdens de uren dialyse die patiënten meermaals per week doorstaan.
Lees verder

Afscheid VieAmi-voorzitter Harry Loozen

25 februari 2015 |    VieAmi, sponsoring
Meer dan twee jaar geleden voegde Harry Loozen zich als een van de eersten bij de club die later het bestuur van stichting VieAmi zou vormen.
Lees verder

Huiselijk herstellen voor patiënten na een heup- of knieoperatie in VieCuri

23 februari 2015 |    zorg, sponsoring
Tijdens de opname in het ziekenhuis verblijven de patiënten overdag in een speciaal hiervoor ingerichte ‘huiskamer’.
Lees verder

Waardevolle afleiding voor nierpatiënten

12 november 2014 |    VieAmi, sponsoring, zorg
Nierpatiënten die dialyse ondergaan in VieCuri krijgen binnenkort afleiding aangeboden in de vorm van iPads. Zondag 9 november werden tijdens het VieCuri Matinee de eerste vier iPads uitgereikt aan de dialyseafdeling. Dankzij een donatie van Rotary Venlo Maas & Peel en de collectegelden van de Dienst Geestelijke Verzorging van VieCuri is de fondsenwerving voor deze iPads al over de helft. In totaal werft Stichting VieAmi gelden voor zeven iPads voor nierpatiënten.
Lees verder
Scroll voor meer informatie