Patiënt in wachtruimte

VieCuri start jaarlijks onderzoek naar ervaringen van patiënten

Datum: 8 februari 2024

VieCuri wil graag dat u tevreden bent over onze medische zorg en dienstverlening. Daarom onderzoeken wij hoe u onze zorg ervaart. Op die manier krijgen wij inzicht in de kwaliteit van onze zorg vanuit het perspectief van de patiënt. Dat biedt ons mogelijkheden om onze zorg te verbeteren. Dit onderzoek doen we samen met andere ziekenhuizen in Nederland. Zo kunnen we ook van elkaar leren.

 

Heeft u in de afgelopen maand een afspraak gehad in het ziekenhuis? Dan ontvangt u mogelijk een uitnodiging voor dit onderzoek. Wij onderzoeken de ervaringen van onze patiënten met behulp van een zogenaamde Patiëntervaringsmeting (PEM). Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau, Expoints.

 

Lees meer over de PEM.

Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden.

 

Vaker meedenken?

Als u meerdere keren per jaar over belangrijke onderwerpen wilt meedenken of zelf onderwerpen wilt aandragen, word dan lid van het VieCuri Patiëntenpanel en Maak VieCuri beter!

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken