Patiënt in wachtruimte

Onterechte mail verstuurd over vragenlijst mijnVieCuri

Datum: 9 februari 2024

Helaas zijn er op 9 februari vanuit VieCuri onterechte mails verstuurd voor het invullen van een vragenlijst in mijnVieCuri. Voor de meeste mensen geldt dat ze deze mail ten onrechte hebben ontvangen. Onze excuses hiervoor. De mail over mijnVieCuri (met een vragenlijst) is alleen bedoeld voor patiënten die tussen 12 en 18 februari worden opgenomen in VieCuri. Heeft u de komende week geen opname gepland? Dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen. U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met ons.

 

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken