Patiënt in wachtruimte

VieCuri viert Week van de Zorg!

Datum: 8 mei 2023

Deze week viert VieCuri de Week van de Zorg! Vanuit de Dag van de Verpleging (12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale) groeide deze viering van het verpleegkundige vak uit tot een dikke duim omhoog voor álle medewerkers, vrijwilligers, studenten en stagiairs in heel VieCuri! We doen het tenslotte allemaal samen en in het zorgen voor onze patient heeft ieder zijn eigen rol! Daar zetten we deze week dan ook uitgebreid de schijnwerpers op. Daarom organiseert VieCuri deze week lekkere traktaties en verwenmomentjes voor alle collega’s, om hen een welverdiend momentje voor zichzelf te gunnen.

 

We begonnen de feestelijke week met het hijsen van de Vlag van de Zorg in Venlo en Venray. En misschien ziet u in de donkere uurtjes deze week dat onze locaties in Venlo en Venray in de schijnwerpers worden gezet. In het ziekenhuis wordt natuurlijk 24/7 doorgewerkt, en de collega’s in de nacht worden daarbij zeker niet over het hoofd gezien.

Wilt u uw waardering uitspreken? Geef onze verslagen op Facebook en Instagram deze week dan een dikke duim omhoog en volg deze pagina’s!

 

 

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken