Patiënt in wachtruimte

Het nieuwe Wetenschapsmagazine is uit

Datum: 20 januari 2023 |  wetenschappelijk onderzoek

In dit exemplaar wordt u meegenomen langs een reeks interessante ontwikkelingen die plaatsvinden binnen VieCuri: de nieuwe strategie en de implicaties hiervan, een paar mooie voorbeelden van het promotieonderzoek dat we doen (o.a. rondom botfracturen, prehabilitatie en COVID-19), een toelichting op de benodigde zorgtransformatie en hoe we hiermee omgaan in VieCuri en tot slot een terugblik op een fantastische wetenschapsweek. Met dit magazine laten we een klein deel zien van wat er speelt in huis op gebied van wetenschap en innovatie. Een tipje van de sluier van ons ziekenhuis dat volop in ontwikkeling is.

 

Een greep uit de inhoud:

  • Strategisch kernthema VieCuri ‘Toonaangevend Kenniscentrum’: als doel is gesteld dat VieCuri in 2027 in de regio en binnen STZ een toonaangevend kenniscentrum is.
  • VieCuri doet onderzoek naar beweegprogramma’s om de conditie van patiënten te verbeteren voor hun operatie.
  • Promotieonderzoek naar de lange termijn effecten van COVID-19.

 

Klik hier om het magazine te downloaden en lezen. 

 

Wetenschapsmagazine 2022 editie 2

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken