Patiënt in wachtruimte

Prik zelf een datum voor bloedafname bij alle priklocaties

Datum: 2 januari 2023

Vanaf maandag 16 januari 2023 kunt u bij alle priklocaties van VieCuri alleen nog op afspraak terecht voor bloedafname. U kunt zelf kiezen op welke dag en tijdstip u bloed laat prikken. En u kiest zelf waar u bloed laat prikken.

 

Het belangrijkste doel van prikken op afspraak is de wachttijd voor patiënten te verkorten. Door te prikken op afspraak, kan het aantal mensen dat tegelijk in de wachtruimte is beter worden gereguleerd. Heeft u een afspraak voor bloedafname? Dan kunt u zich op het afgesproken tijdstip melden bij de priklocatie die u heeft gekozen.

 

Via mijnVieCuri een afspraak maken voor bloedafname

Via www.mijnVieCuri.nl kunt u zelf een afspraak maken om bloed te laten prikken. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts, specialist of verwijzer nodig. Kijk hier voor meer informatie over het maken van een afspraak voor bloedafname.

 

Bloedafname op afspraak bij steeds meer priklocaties

Het prikken op afspraak is de afgelopen 2 jaar bij steeds meer priklocaties mogelijk. Nu worden alle priklocaties toegevoegd. Daarmee is bloedafname bij VieCuri alleen nog op afspraak mogelijk.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken