Patiënt in wachtruimte

VieCuri Patiëntenpanel: Resultaten Lezersonderzoek

Datum: 24 februari 2023

In het najaar van 2022 hebben we ons Patiëntenpanel bevraagd over de bekendheid, het leesgedrag, de waardering en de behoeften van de VIEtamine.

 

Uit de resultaten blijkt dat de VIEtamine erg goed wordt gelezen, met een waardering van maar liefst een 8! De resultaten geven ons betere inzichten in welke onderwerpen goed en graag gelezen worden, over de wensen van de vorm; digitaal of fysiek en over de huidige verspreiding en het bereik van de VIEtamine.

 

De belangrijkste resultaten en aandachtspunten van dit onderzoek kunt u HIER lezen.

 

Wil jij ook meedenken met VieCuri? Word dan lid van ons Patiëntenpanel!

U bent welkom als patiënt, mantelzorger, naaste, bezoeker en inwoner van deze regio. Meer informatie over het Patiëntenpanel vindt u op deze pagina.

Patiëntenpanel lezersonderzoek vitamine
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken