Patiënt in wachtruimte

Jaarverslag VieCuri in Beeld: jaaroverzicht en jaarrekening 2021-2022

Datum: 1 juni 2022

Voor het tweede jaar op rij hebben we een ongewone tijd achter de rug. Niet alleen door corona dat ook vorig jaar nog ons leven beheerste, maar ook vanwege het hoogwater dat in juli 2021 gevaarlijk dichtbij kwam. Het jaar was uniek en intens. Toch ging ook de 'reguliere zorg' in ons ziekenhuis door.

 

Met cijfers, verhalen, foto’s en video’s nemen we u mee in de mooie, bijzondere en soms heftige momenten van het afgelopen jaar. In ons Jaarverslag ‘VieCuri in Beeld’ laten we zien dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het leveren van de beste zorg.

 

Met deze link open je VieCuri in Beeld 2021-2022

 

IJsbrand Schouten en Nastasja Cornelissen vormen de Raad van Bestuur van VieCuri. Samen blikken ze terug:

“We zijn enorm trots op de tomeloze inzet van onze medewerkers en vrijwilligers; samen staan we sterk. De vele voorbeelden in dit jaaroverzicht bewijzen dat eens te meer. Ook onze status als STZ-ziekenhuis laat zien dat we een ambitieus ziekenhuis zijn dat uitblinkt in topklinische zorg, opleiden en wetenschappelijk onderzoek. Dat we in juni 2021 opnieuw het internationale kwaliteitskeurmerk van Joint Commission International (JCI) mochten ontvangen, is gezien de omstandigheden natuurlijk ook zeer bijzonder. Wij zijn blij en trots met deze erkenning van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg. De strenge eisen die JCI stelt, helpen ons om de beste kwaliteit te bieden. Dit is de bekroning op het goede werk van alle medewerkers.”

 

Veel kijk- en leesplezier met VieCuri in Beeld 2021-2022!

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer