Patiënt in wachtruimte

Nieuw lid Raad van Toezicht

Datum: 19 juli 2022

Met ingang van 1 juli jongstleden is Mireille de Wee benoemd als lid van de Raad van Toezicht van VieCuri. Met de invulling van deze vacature bestaat de Raad van Toezicht nu uit vijf leden.
 

Mireille de Wee (1972) is thans bestuurder bij Mijzo, een grote organisatie voor verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg in Midden- en West-Brabant.
 

Naast haar werk als bestuurder bij MijZo, is zij voorzitter en woordvoerder van de kerngroep Wonen & Zorg bij Actiz, branchevereniging voor VVT organisaties. Zij heeft in haar eerdere carrière, na een start als verpleegkundige, diverse leidinggevende functies en rollen vervuld in een ziekenhuisorganisatie en is daarmee goed bekend met deze sector.

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur zijn zeer verheugd over de komst van Mireille en wensen haar veel succes in de uitoefening van haar nieuwe rol toe.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken