Patiënt in wachtruimte

VieCuri kleurt paars voor Wereldkankerdag

Datum: 31 januari 2022

Vrijdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Om kankerpatiënten en hun naasten een warm hart toe te dragen, kleuren VieCuri Venlo en Venray een week lang paars: de kleur van Wereldkankerdag. Ook dragen onze receptionisten, vrijwilligers en zorgverleners die te maken hebben met kankerpatiënten een paars lintje. 

 

Wensboom

In de aanloop naar Wereldkankerdag wordt een wensboom geplaatst in het Oncologiecentrum in Venlo. Patiënten kunnen hun wensen ten aanzien van de oncologische zorg opschrijven en aan de boom ophangen. Ook kunnen zij op deze manier onze zorgverleners laten weten waarvoor zij dankbaar zijn. Zo laten we de oncologische zorg nog verder groeien en bloeien. De wensboom en de verlichting zijn mogelijk gemaakt door VieAmi (www.vieami.nl), de vriendenstichting van VieCuri. De paarse lintjes hebben wij ontvangen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

 

Oncologische zorg bij VieCuri

Patiënten kunnen in VieCuri terecht voor praktisch alle behandelingen en onderzoeken op het gebied van kanker. VieCuri biedt oncologische zorg van een zeer hoge kwaliteit. Daarbij vinden wij persoonlijke aandacht net zo belangrijk als een professionele behandeling. Op de social media kanalen van VieCuri wordt deze week volop aandacht geschonken aan onze oncologische zorg. Volg VieCuri op FacebookInstagramLinkedIn of Twitter.

 

Collage Wereldkankerdag

Op deze foto zie je de grote hal van VieCuri Venlo. Deze is paars verlicht.
Scroll voor meer informatie