Patiënt in wachtruimte

Aangepaste bereikbaarheid op Hemelvaartsdag

Datum: 12 mei 2021

Alle poliklinieken en regiopoli’s gesloten

Op donderdag 13 mei zijn alle poliklinieken, regiopoli’s, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

 

Afdeling Radiologie en priklocaties gesloten

Met Hemelvaartsdag (13 mei) is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties. Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname wanneer u terecht kunt bij de beschikbare priklocaties.

Daarnaast is het op donderdag 13 mei niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. Kijk op www.viecuri.nl/rontgen wanneer u terecht kunt bij de beschikbaar locaties.

 

Bezoekersregeling patiënten

Patiënten die in VieCuri zijn opgenomen, mogen beperkt bezoek ontvangen. Per dag is één bezoeker per patiënt toegestaan. Op Hemelvaartsdag geldt de weekendregeling en is bezoek toegestaan tussen 14.00 en 16.00 uur. Bekijk vóór uw bezoek de actuele voorwaarden op www.viecuri.nl/op-bezoek/bezoektijden/.

 

Huisartsenzorg en spoedzorg

Heeft u klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Bel dan de Huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt u enkele vragen en kan inschatten of u zelf iets kunt doen of langs moet komen. U kunt alleen bij de Huisartsenpost terecht op afspraak.

 

De Huisartsenpost in Venlo is op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei 2021) vanaf 8.00 uur de hele dag, avond en nacht geopend.

 

Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de huisartsenpost.

Hemelvaart
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

Houd rekening met het volgende:

  • Kom alleen (tenzij begeleiding noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Draag een mondneusmasker tijdens uw gehele bezoek
  • Desinfecteer regelmatig uw handen: bij binnenkomst, tijdens uw bezoek en in ieder geval na toiletbezoek
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri:

 

Bereid u voor

 

Bezoekregeling

Bekijk hier de actuele bezoekregeling bij VieCuri

 

Bloedprikken? Prik zelf een datum!

Maak via www.mijnVieCuri.nl een afspraak voor bloedprikken bij ziekenhuis VieCuri in Venlo of Venray.

 

Maak een afspraak