Patiënt in wachtruimte

Maandag 5 april alle poliklinieken en priklocaties gesloten

Datum: 31 maart 2021

Tweede Paasdag (maandag 5 april) zijn alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen incl. afdeling radiologie (voor röntgenonderzoek) en priklocaties van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. De aangepaste bezoekregeling i.v.m. het coronavirus is nog steeds van kracht. Deze vindt u hier: https://www.viecuri.nl/bezoektijden.

 

Huisartsenzorg en spoedzorg

Hebt u klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Dan belt u de huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt u enkele vragen en kan inschatten of u zelf iets kunt doen, langs moet komen of moet worden opgehaald door een ambulance. U kunt alleen bij de HAP terecht op afspraak. Als de HAP meent dat u diezelfde dag nog door een specialist moet worden onderzocht, krijgt u een doorverwijzing voor de Spoed Eisende Hulp.

 

Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de HAP.

Op deze foto zie je een nestje met gekleurde paaseieren.
Scroll voor meer informatie