Patiënt in wachtruimte

Opening prikpost MFC De Buun in Well

Datum: 17 november 2020

Deze week wordt onderstaande prikpost geopend.

 

Vrijdag 20 november: MFC De Buun (Kasteellaan 25, Well), open van 9.30-10.00u op woensdag en van 8.00-8.15u op vrijdag.

 

Deze prikpost is toegankelijk voor patiënten zonder corona-gerelateerde klachten. Patiënten die COVID-positief getest zijn, wachten op de uitslag van een COVID-test of in quarantaine of thuisisolatie zijn, moeten eerst telefonisch contact opnemen met de huisarts of specialist die het bloedonderzoek heeft aangevraagd. In overleg met de huisarts of specialist wordt gekeken wat de beste optie is voor de patiënt.


Heeft u géén corona-gerelateerde klachten en bent u niet in thuisisolatie of quarantaine? Dan kunt u in de regio bij meer dan 30 priklocaties terecht om bloed te laten prikken. Voor een actueel overzicht van alle locaties, zie
www.viecuri.nl/bloedafname.

Veilige afstand

Er is bij iedere priklocatie handdesinfectie beschikbaar om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren (verplicht). Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft iedere priklocatie een maximaal aantal zitplaatsen waarmee een veilige afstand tussen de wachtende patiënten wordt gewaarborgd. Op het moment dat alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen of naar een andere priklocatie te gaan.

MFC De Buun in Well
Scroll voor meer informatie