Patiënt in wachtruimte

Extra ondersteuning bij VieCuri gewenst: zorg en niet-zorg

Datum: 22 maart 2020

VieCuri doet een oproep aan iedereen die op korte termijn (voor een nader te bepalen periode) op oproepbasis beschikbaar is om onze zorgprofessionals te ondersteunen. We zoeken vooral mensen met een zorgachtergrond. Maar ook als je geen zorgachtergrond hebt kunnen we je hulp misschien goed gebruiken.

Via onderstaande formulieren kun je je beschikbaarheid kenbaar maken. Het eerste formulier is voor mensen met een zorgachtergrond. Het tweede voor mensen zonder een zorgachtergrond. 

Meer informatie lees je via het formulier:

 

Wanneer hoor je iets van VieCuri?

We hebben al vele honderden reacties van mensen gehad op deze oproep, maar we zijn nog steeds geholpen met nieuwe aanmeldingen! We zijn druk bezig met het screenen van alle reacties. Mensen met een zorgachtergrond hebben onze prioriteit op dit moment. Daar hebben we de meeste hulp nodig. Maar ook zeer belangrijke ondersteunende functies als schoonmakers, voedingsassistenten en logistiek medewerkers zijn zeer welkom. We bekijken van dag tot dag waar we mensen nodig hebben en bepalen daarmee de reactievolgorde. De screening gebeurt zorgvuldig en dit kost tijd. Weet dat we je inzending zeer waarderen, ook al hoor je (nog) niets van ons over een concrete aanstelling!

 

Krijg je een beloning voor het helpen bij VieCuri?  

Afhankelijk van het soort werk dat je gaat doen, wordt de beloning bepaald. Sommige taken/functies vallen onder vrijwilligerswerk en voor andere functies krijg je een contract op oproepbasis met een passende beloning. 

 

Word je ingezet op een corona-afdeling? 

Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring en of je dit ook wilt. We gaan hierover met je in gesprek tijdens de screening en/of de intake. 


Namens al onze medewerkers en patiënten alvast ontzettend bedankt!

Een afbeelding met rode letters 'Gezocht'.
Scroll voor meer informatie