Patiënt in wachtruimte

Bezoek Boerebroélof aan VieCuri Venlo dinsdag 11 februari

Datum: 14 februari 2020

Deze week was er hoog bezoek van het officiële Venlose Boerebroélof gezelschap. Men bezocht verschillende afdelingen en zong samen met patiënten 'vastelaovend' liedjes. Simone Aarns-Nefkens is teamleider bij VieCuri én de boerebroéd: “Het was prachtig om te doen, heel dankbaar. Het Boerebroélof gezelschap denkt tijdens de vastelaovend speciaal aan diegenen die ziek zijn, die vastelaovend niet kunnen vieren zoals ze dat graag zouden willen. Die waardering kregen we ook terug van de mensen. Verder heeft Viecuri in 2013 natuurlijk de Boerebroélof zelf georganiseerd. Het was leuk om met het bruidspaar van toen, Hay Geritz en Suzanne Jongen, samen op de foto te gaan.”

 

Boerenkoolstamppot met worst op het menu

Speciaal vanwege het bezoek van het Boerebroélof gezelschap werd er op dinsdag 11 februari (de hele dag) boerenkoolstamppot (booremoos) met worst en mosterdsaus geserveerd in ons restaurant ThuiZ. Ook patiënten die zijn opgenomen op de verpleegafdeling, werd de mogelijkheid geboden om deze traditionele lekkernij te kiezen.

 

Tot slot

De boerebroélof vindt plaats op vastelaovesdinsdag op 25 februari 2020. Op www.boerebroelof-2020.nl is meer informatie te vinden.

 

Collage van het boerebroelof gezelschap op bezoek bij VieCuri

Afbeelding van het Logo van de Boerebroelof 2020
Scroll voor meer informatie