Patiënt in wachtruimte

VieCuri Behandelapp wordt onderdeel van de Patient Journey app

Datum: 29 december 2020

Vanaf 4 januari 2021 is onze VieCuri Behandelapp onderdeel van de Patient Journey app. Met de VieCuri Behandelapp heeft u de informatie die belangrijk is voor uw behandeling of onderzoek altijd bij de hand op uw smartphone of tablet.

 

Op dit moment zijn er ruim 300 behandelingen in te vinden in de VieCuri Behandelapp. Bij sommige behandelingen of onderzoeken wordt de informatie ondersteund met foto’s, filmpjes en links naar betrouwbare en handige websites. De VieCuri Behandelapp is op dit moment al ruim 3.000 keer gedownload en de app heeft gemiddeld ruim 630 actieve gebruikers.

 

VieCuri Behandelapp onderdeel van de Patient Journey app

Vanaf 4 januari 2021 is de VieCuri Behandelapp beschikbaar in de Patient Journey app. Vanaf die datum is het niet meer mogelijk om de VieCuri Behandelapp te downloaden in de App Store/Google Play. Nieuwe gebruikers moeten eerst de Patient Journey app downloaden en kunnen vervolgens de “VieCuri Behandelapp” selecteren. Lees deze handleiding met printscreens om toegang te krijgen tot de VieCuri Behandelapp in de Patient Journey app.

 

Wat betekent dit voor huidige gebruikers van de VieCuri Behandelapp?

Huidige gebruikers hebben op dit moment de VieCuri Behandelapp gedownload. Deze VieCuri Behandelapp is nog tot eind maart 2021 gewoon te gebruiken. Medio maart verschijnt er een melding in de Behandelapp dat u als gebruiker moet overstappen naar de Patient Journey app. Op dit moment verandert er voor de huidige gebruiker van de VieCuri Behandelapp dus nog niets.

 

Meer informatie over de VieCuri Behandelapp?

Lees hier meer informatie over de VieCuri Behandelapp. Of vraag ernaar bij uw zorgverlener.

Voorkant flyer VieCuri Behandelapp

 

Voorkant flyer downloaden VieCuri Behandelapp
Scroll voor meer informatie