Patiënt in wachtruimte

Verpleegkundigen in het zonnetje: verrassingsbezoek vakbond NU’91 en diverse interviews

Datum: 13 mei 2019 |  zorg, Geboortecentrum

Gisteren was het de Dag van de Verpleging. Op 12 mei is het de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegger van de moderne geneeskunde. Ieder jaar worden op deze dag de verpleegkundigen in het zonnetje gezet. Bij VieCuri laten we deze dag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. En omdat verpleegkundigen niet zonder alle andere medewerkers bij VieCuri kunnen, vieren we de Dag van de Verpleging samen. Want alle medewerkers verdienen een groot dankjewel voor hun inzet, motivatie en toewijding aan onze patiëntenzorg. En dat wordt vandaag (maandag 13 mei) samen gevierd met een lekker stukje vlaai.

 

VieCuri verpleegkundigen Lizette en Frans Hoeben in magazine FLOOR

Verder was er een symposium speciaal voor onze verpleegkundigen. De landelijke vakbondsbeweging NU’91 bracht daar vanmiddag een verrassingsbezoek. NU’91 behartigt de belangen van verpleegkundigen. 

 

Nu ’91 had voor alle aanwezige verpleegkundigen magazine FLOOR als cadeautje meegebracht. Dit magazine staat bol van verhalen voor, door en over verpleegkundigen. Waaronder het mooie verhaal van koppel Lizette en Frans Hoeben die beiden werken bij VieCuri in Venlo, wonen in Grubbenvorst en al 25 jaar een gelukkig stel zijn. Lizette werkt op de afdeling Kindergeneeskunde en Frans op neonatologie. Lees hier het mooie verhaal van Lizette en Frans.

 

Lizette en Frans Hoeben te gast bij L1 tv

Gisteren waren Lizette en Frans Hoeben al te zien bij L1. Daar vertelden ze over het mooie werk dat ze hebben, hoe lastig het soms is, maar vooral ook over de positieve energie die ze van hun baan krijgen.

Het interview met verpleegkundigen Frans en Lizette kun je hier terugkijken. 

zorgverleners SEH eten taart
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken