Patiënt in wachtruimte

Vegen, schuiven, strooien en borstelen!

Datum: 24 januari 2019 |  organisatie, bereikbaarheid

Vegen, schuiven, strooien en borstelen!  Onze medewerkers van de Beveiliging en Technische Dienst werken samen met lokale aannemers er keihard aan om de parkeerplaatsen en stoepen op ons eigen terrein schoon te krijgen. Men is dinsdag om 15.00u gestart en non-stop doorgegaan tot woensdagochtend 05.00u.

Dat gaat in een bepaalde volgorde zodat eerst de belangrijkste wegen en voetpaden naar de ingangen sneeuw- en ijsvrij zijn. Daarna volgt de rest van het terrein. Gisteren en vandaag zijn op verschillende momenten de terreinen nog eens nagelopen. Plekken waar eerst auto’s geparkeerd stonden worden dan bijv. schoongemaakt. In Venlo werken we samen met Jonkers Hoveniers, in Venray met Keuten van Loon Hoveniers. Een compliment voor het goede werk!

 

Op de foto v.l.n.r.: John Rutten (beveiliging VieCuri), Peter Lommen (technische dienst VieCuri) en Tim Stroeken (Jonkers Hoveniers).

Op de foto v.l.n.r.: John Rutten (beveiliging VieCuri), Peter Lommen (technische dienst VieCuri) en Tim Stroeken (Jonkers Hoveniers).

 

sneeuwschuivers VieCuri bij Spoedpost
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer